Breaking News

Απίστευτο! Αυτές οι αδερφές γέννησαν μαζί αλλά... Διαβάστε την ιστορία τους


Αυτές οι δύο αδερφές αψήφησαν όλες τις πιθανότητες και όχι μόνο...
γέννησαν την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο και οι δύο κοριτσάκια αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν το γνώριζαν η μία για την άλλη.

Η Michelle Flynn και η Siobhan Murray καλοσώρισαν τα κοριτσάκια τους στο νοσοκομείο της Γλασκόβης την περασμένη Πέμπτη. Η μία αδερφή γέννησε μια εβδομάδα νωρίτερα και η άλλη μία εβδομάδα αργότερα σύμφωνα με την Daily Record. Οι δύο αδερφές κέρδισαν τις πιθανότητες 1 προς 1.000 στο να γεννήσουν τις κόρες τους την ίδια μέρα. «Η μαία δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν μας είπε ότι είχαμε έρθει και οι δύο και η μία βρισκόταν στην αίθουσα τοκετών όταν η άλλη είχε πάει ήδη στο δωμάτιό και είχε γεννήσει» είπε ο σύζυγός της μίας αδερφής ο οποίος αναφέρει ότι έγιναν τόσο γρήγορα όλα που δεν ήξερε η μία για την άλλη πότε έφτασε στο νοσοκομείο να γεννήσει.

Η μαία που ήταν στον όροφο ανέφερε ότι είναι πάρα πολύ σπάνιο να έρθουν στο νοσοκομείο δύο αδερφές και να γεννήσουν μαζί ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αδερφές έκαναν την περίπτωση ακόμη πιο σπάνια φέρνοντας στον κόσμο κοριτσάκια και μη γνωρίζοντας η μία την παρουσία της άλλης. Από εδώ και πέρα πάντως θα γιορτάζουν μαζί τα γενέθλια και όταν τα κοριτσάκια μεγαλώσουν σίγουρα δεν θα ξεχνάει η μία πότε έχει γενέθλια η άλλη.