Breaking News

Γνωστός ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και δεν την αναγνώρισε!


Τι  κι αν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παγκοσμίως γνωστή από τα ‘90s, με εκατοντάδες εξώφυλλα στα περιοδικά και έχει πουλήσει πάνω από 140 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον πλανήτη; Ηθοποιός έβγαλε φωτογραφία μαζί της, αλλά…
δεν την αναγνώρισε!

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όπου είδε τον πασίγνωστο από το «Παντρεμένοι Με Παιδιά» Εντ Ο’ Νιλ και έσπευσε να του ζητήσει να φωτογραφηθούν μαζί.

Ο 70χρονος ηθοποιός δέχθηκε, όμως, υπέθεσε πως η ξανθιά κοπέλα που τον πλησίασε… ήταν θαυμάστρια της σειράς «Modern Family» στην οποία πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό!
Η Μπρίτνεϊ «ανέβασε» τη φωτογραφία στα social media και δέχθηκε χιλιάδες likes, ενώ ο Εντ έμαθε την ταυτότητά της όταν ο μάνατζέρ του του τηλεφώνησε για τον ενημερώσει πως το ενσταντανέ έκανε θραύση στο Ίντερνετ!

«Κοιτάξτε το βλέμμα μου! Σας μοιάζω τύπος που μπορεί να κάθεται με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς;», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις, αποκαλύπτοντας πως η κόρη του τον αποκάλεσε «ηλίθιο», επειδή δεν αναγνώρισε την 34χρονη ποπ σταρ!