Breaking News

Αυτή η φωτογραφία του supermodel θα σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου


Η Ashley Graham είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και αγαπάει την κυτταρίτιδά της! Όταν ανοίγεις ένα περιοδικό μόδας, βλέπεις παντού...
καλλίγραμμα σώματα, αψεγάδιαστες επιδερμίδες και διάσημες γυναίκες με "τέλεια" εικόνα.

Μήπως ήρθε όμως η ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι το "τέλειο σώμα" και να αγαπήσεις τον εαυτό σου, ακριβώς έτσι όπως είναι;

Το διάσημο μοντέλο, Ashley Graham θέλει οπωσδήποτε να σε πείσει να νιώσεις αυτοπεποίθηση, ό,τι νούμερο παντελόνι κι αν φοράς και σε όποιο σωματότυπο κι αν ανήκεις. Η ίδια είναι το πρώτο plus-size μοντέλο που κατάφερε να μπει στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated, προσπαθεί διαρκώς να ενθαρρύνει το γυναικείο φύλο να απενοχοποιήσει τις ατέλειες και χρησιμοποιεί το Instagram ως μέσο για να το πετύχει αυτό.

Η πραγματικά εκρηκτική Ashley (που έχει πάρει και μέρος σε μια καμπάνια για να σταματήσει να χρησιμοποιείται ο όρος "plus-size", αποφάσισε, λοιπόν, να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία σίγουρα θα ταυτιστούν πολλές γυναίκες.
"Λίγη κυτταρίτιδα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... Σταμάτα να κατακρίνεις τον εαυτό σου, αγάπησε τα πράγματα που η κοινωνία έχει αποκαλέσει 'άσχημα' #lovetheskinyourein #beautybeyondsize", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.