Breaking News

Βίντεο σοκ: Σκότωσε τη γυναίκα του, επειδή την κοίταξε άλλος



Ένας άνδρας χτύπησε τη γυναίκα του και μετά την πυροβόλησε. Ο λόγος ήταν ότι ζήλεψε. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (vid)

Ένας πραγματικά αρρωστημένος άνδρας, ο Milton Vieira Severiano, σκότωσε την γυναίκα του με ανατριχιαστικό τρόπο επειδή ζήλεψε που κάποιος άλλος την κοίταξε.

Το περιστατικό έγινε σε έναν κήπο στο Rio De Janeiro και η στιγμή του φόνου έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Ο Milton Vieira είναι 32 χρονών ενώ η γυναίκα του Cicera Alves ήταν 29 και χορεύτρια. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις για τέσσερις ημέρες μέχρι που συνέβη το σοκαριστικό γεγονός.

Ένας γείτονας αποκάλυψε ότι άκουγε το ζευγάρι να τσακώνεται με τον άνδρα να αποκαλεί τη γυναίκα ''τσούλα'' και να φωνάζει ότι ''θα ήταν καλύτερο να είναι νεκρή''. Έπειτα, αυτό που άκουσε ήταν ησυχία και πυροβολισμοί.
Ο Vieira αφού χτύπησε τη γυναίκα του 11 φορές στο πεζοδρόμιο μετά μπήκε μέσα στο σπίτι πήρε ένα πιστόλι και την πυροβόλησε.

Οι αστυνομικοί, που τον συνέλαβαν αφού τράκαρε το αμάξι του γείτονα το οποίο είχε κλέψει, ανέφεραν ότι ο άνδρας ομολόγησε πως οδηγήθηκε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη όχι επειδή η γυναίκα του τον απάτησε αλλά γιατί την κοίταζε ένας άλλος άνδρας και εκείνος ζήλεψε.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει σοκαριστικές εικόνες καθώς δείχνει καρέ καρέ το αποτρόπαιο έγκλημα: