Breaking News

Το βουνό του σeξ -Παντρεμένοι, νοικοκυρές και πολιτικοί έρχονται σε επαφή με αγνώστους, για καλή τύχη [εικόνες]


Το Γκούνουνγκ Κεμέκους, όπως είναι η επίσημη ονομασία του όρους που είναι περισσότερο γνωστό ως «βουνό του σεξ», αποτελεί ένα από τα πιο περίεργα και καλά κρυμμένα μυστικά της Ινδονησίας. Ο Πάτρικ Αμπούντ, ρεπόρτερ του SBS, ταξίδεψε εκεί για να αποκαλύψει τι συμβαίνει σε αυτό το μέρος.
Σύμφωνα με τα όσα λέει, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να κάνει σεξ επτά διαδοχικές φορές, κάθε 35 ημέρες, για να έχει αποτέλεσμα αυτό το τελετουργικό, που φέρνει καλή τύχη. Ο δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι το μέρος είναι διαρκώς γεμάτο, καθώς σε αυτό βρίσκονται ακόμη και 8.000 άτομα μία βραδιά.
Πρόκειται για μία παράδοση με ρίζες από το 16ο αιώνα, την οποία τηρούν ακόμη από παντρεμένοι άνδρες μέχρι νοικοκυρές, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, αλλά και ιερόδουλες. Το περίεργο είναι ότι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας από την οποία ξεκίνησε αυτή η παράδοση μόνο καλή τύχη δεν είχαν. Τον 16ο αιώνα, ένας νεαρός πρίγκιπας της Ινδονησίας είχε σχέση με τη μητριά του. Το έσκασαν σε αυτό το βουνό και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, αλλά κατά τη διάρκειά της τους έπιασαν και τους σκότωσαν.
Τώρα υπάρχει ένας ναός εκεί και επειδή οι πρωταγωνιστές της ιστορίας δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική πράξη, πιστεύεται ότι όσοι το κάνουν, θα έχουν καλή τύχη. Είναι τόσος ο κόσμος που θέλει να δοκιμάσει κάτι τέτοιο, που πλέον το μέρος έχει γίνει τουριστική ατραξιόν και οι ντόπιοι χρεώνουν τους επισκέπτες.
Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι που πηγαίνουν εκεί είναι άνδρες, το μέρος εξελίχθηκε σε χρυσωρυχείο για τις ιερόδουλες που καλούνται να... καλύψουν το κενό. Τουλάχιστον, σε αντίθεση με το τι συνέβαινε παλιότερα, πλέον ο κόσμος κάνει σεξ σε καλύβες και όχι στην ύπαιθρο.