Breaking News

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ SUV ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ BENTLEY BENTAYAGA FLY FISHING


Το κορυφαίο τετρακίνητο του κόσμου, η Bentayaga, η οποία μπορεί να γίνει δική σας μόνον κατόπιν παραγγελίας, διαθέτει όλο τον απαραίτητο, χειροποίητο εξοπλισμό που απαιτείται για μια επιτυχημένη ημέρα στις όχθες του ποταμού...
Τέσσερα ειδικά καλάμια ψαρέματος αποθηκεύονται σε ειδικούς, δερμάτινους σωλήνες με υφασμάτινες ραφές στην κάτω πλευρά της εταζέρας στον χώρο αποσκευών.

Εκεί κανείς θα βρει και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ, από δίχτυα και δολώματα μέχρι τα απαραίτητα κρυστάλλινα ποτήρια για να απολαύσετε το ουίσκι σας την ώρα του διαλείμματος από το αγαπημένο σας χόμπι.

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και ένα μικρο ψυγειάκι που κρατάει δροσερά τα αναψυκτικά σας, καθώς και ο χώρος φύλαξης του αδιάβροχου που θα σας προστατεύσει όταν ο καιρός είναι βροχερός.

Όλα είναι φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, με το δέρμα που χρησιμοποιείται να είναι όμοιο με αυτό στις πιο ακριβές σέλες του κόσμου.

Σε ένα μάλιστα ειδικό «έπιπλο», φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς, θα αποθηκεύσει ο τυχερός ιδιοκτήτης σε κάποιο από τα συρτάρια του, αγκίστρια, φτερά, ζύγια και όλα τα υπόλοιπα που θα διασφαλίσουν μια καλή ψαριά.

Και επειδή, για να έχει κάποιος τόσα χρήματα για να αποκτήσει το πανάκριβο αυτό SUV. Σίγουρα θα έχει και άλλες πολυτελείς συνήθειες, ένας ενσωματωμένος αφυγραντήρας προστατεύει τα πούρα σας, για να γιορτάσετε στο τέλος της ήμερα, την επιτυχημένη εξόρμηση σας, ανάβοντας ένα Μοντεκρίστο.

Η Bentayaga είναι πάντως και χωρίς όλα αυτά ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Το πιο ακριβό, το πιο πολυτελές και το πιο γρήγορο τετρακίνητο τύπου «τζιπ» αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Με 608 βρετανικά άλογα και 900Nm ροπή που παρουσιάζεται στις μόλις 1.350 στροφές ανά λεπτό, το τετρακίνητο όχημα «ελεύθερου χρόνου» είναι ουσιαστικά ένας πύραυλος έτοιμος να εκτοξευθεί.

Παρά τους 2,5 σχεδόν τόνους βάρος της, η Bentayaga φτάνει στα 100χλμ/ώρα από στάση σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί να «πιάσει» τελική ταχύτητα 300χλμ/ώρα.

Ο 6λιτρος κινητήρας της μεταφέρει την ισχύ του και στους τέσσερις τροχούς (ανά περίπτωση και σύμφωνα με τις προβλέψεις του αυτόματου συστήματος τετρακίνησης) μέσω ενός 8ταχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Το αυστηρώς τετραθέσιο αυτοκίνητο ωστόσο παραμένει ένα «όνειρο θερινής νυκτός» για τους πιο πολλούς, καθώς η αρχική τιμή του βασικού μοντέλου αγγίζει τις 250.000 ευρώ.