Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

17 πράγματα στα οποία κανένας άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί

Η σεξουαλικότητα μιας γυναίκας είναι έμφυτη από τη στιγμή που γεννιέται, αλλά μερικές γυναίκες δεν είναι βέβαιες για το πώς να τη χρησιμοποιήσουν. Εμείς, θυμόμαστε μερικά κόλπα που κάθε γυναίκα μπορεί εύκολα να...
επωφεληθεί, στα οποία οι άνδρες απλά δεν μπορούν να αντισταθούν.
Όταν δαγκώνει ελαφρά τα χείλη της
Τα παιδιά κάνουν έναν παρόμοιο μορφασμό όταν είναι ενθουσιασμένα ή φοβούνται: δαγκώνουν τα χείλη τους και αυτό καθιστά την όλη εικόνα τους πιο συγκινητική. Ένας άνδρας θα νιώσει στοργή για σας και την ίδια στιγμή τα χείλη σας θα τραβήξουν την προσοχή του.
tumblr.com

Απαλό δέρμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα με λείο δέρμα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι γυναίκες άρχισαν να αφαιρούν τις τρίχες από το σώμα τους από την εποχή των αρχαίων πολιτισμών, όπως των Ρωμαίων και των Αιγύπτιων.
giphy.com

Ένα αυστηρό χτένισμα

Καταρχήν, ένα τέτοιο hairstyle κάνει ολόκληρη την εικόνα σας πιο επίσημη και ταυτόχρονα hot. Δείχνει επίσης, το λαιμό και τα αυτιά, τα οποία συνήθως καλύπτονται από τα μαλλιά σας.

Μια ασυνήθιστη εμφάνιση

Όταν ένας άνδρας βλέπει μία διαφορετική γυναίκα, νιώθει την επιθυμία να την γνωρίσει καλύτερα. Οι δημιουργικοί άνθρωποι είναι ελκυστικοί για όλους, έτσι δεν είναι; Τατουάζ ή μπλε μαλλιά μπορεί να είναι ένα θαυμάσιος λόγος για να ξεκινήσει μια συνομιλία.


Όταν φοράει το πουκάμισό του

Το να φοράτε τα ρούχα του, κατά κάποιο τρόπο, λέει, «θέλω το πουκάμισό σου κοντά στο σώμα μου.” Ο άνδρας καταλαβαίνει ότι δεν εννοείτε μόνο το πουκάμισό του, αλλά και τον ίδιο.
giphy.com

Μία ματιά πάνω από τον ωμό

Μια μυστηριώδης ματιά πάνω από τον ώμο έχει τη δικής της ιδιαίτερη μαγεία. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι διαφημιστικές αφίσες του περασμένου αιώνα απεικονίζουν τις όμορφες γυναίκες να μας κοιτάζουν ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.
giphy.com

Αυτοπεποίθηση

Όταν μια γυναίκα που ξέρει ότι είναι όμορφη, μπαίνει στο δωμάτιο, τραβά αμέσως τα βλέμματα όλων των παρόντων ανδρών. Αλλά είναι σημαντικό να μην αφήσουμε αυτοπεποίθηση γίνει υπερβολική, γιατί μετά γίνεται αποκρουστική.
giphy.com

Οι ακάλυπτοι ώμοι

Είναι γεγονός ότι οι στρογγυλεμένοι, ακάλυπτοι ώμοι αυξάνουν την επιθυμία στους άνδρες να αγκαλιάσουν και να προστατεύσουν. Αυτό το στυλ προσθέτει λεπτότητα και σεξουαλικότητα στην εμφάνιση μιας γυναίκας.
tumblr.com

Το
 περπάτημα με τακούνια
Μερικές γυναίκες αντιπαθούν τα τακούνια και μερικές δεν μπορούν να φανταστούν μια μέρα χωρίς αυτά. Αλλά εάν μια γυναίκα αποφασίσει να φορά ψηλά τακούνια, θα πρέπει να είναι σίγουρη ότι το βάδισμα της θα είναι ομαλό και όμορφο. Σε αντίθετη περίπτωση, η μαγεία τους θα καταστραφεί εντελώς.
giphy.com

Μια σέξι φωνή

Οι άνδρες γοητεύονται από μία λαχανιασμένη φωνή σαν της Μέριλιν Μονρόε. Οι σύγχρονοί της άνδρες λένε ότι επηρεάζονταν ακριβώς όπως επηρεάζονται οι άνδρες με το Viagra.
giphy.com

Γεμάτα χείλη

Πλήρη, φωτεινά χείλη είναι ένα από τα πιο γνωστά σημεία της ελκυστικότητας μιας γυναίκας. Απλά να θυμάστε ότι είναι καλύτερα να μην σουφρώνετε τα χείλη σας επί τούτου – κατά πάσα πιθανότητα, αυτός ο μορφασμός θα χαλάσει την εμφάνισή σας.
giphy.com

Κομψότητα

Η κομψότητα φέρνει μια τέλεια ισορροπία: δεν προωθεί τη σεξουαλικότητα μιας γυναίκας, αλλά ούτε την κρύβει. Η κομψότητα αφορά όλη την εικόνα μιας γυναίκας, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται μέχρι και την επιλογή των αξεσουάρ.
giphy.com

Αθλητικά κολάν

Τα κολάν προσελκύσει την προσοχή στην σιλουέτα μιας γυναίκας. Δείχνουν πιο φυσικά σε ένα σώμα στο γυμναστήριο ή έξω για τρέξιμο, παρά στην κούκλα στο κατάστημα. Τα κολάν είναι ένας πρόσθετος λόγος για να μην χάνουν οι γυναίκες τις προπονήσεις τους!
giphy.com

Φακίδες

Φαίνονται πολύ θηλυκές, θυμίζουν την παιδική ηλικία και ταιριάζουν σε πολλές γυναίκες. Αλλά, δυστυχώς, τα κορίτσια συχνά προσπαθούν να απαλλαγούν από αυτές, θεωρώντας τις φακίδες μειονέκτημα.
tumblr.com

Το φυσικό μακιγιάζ

Στο ισχυρό φύλο της ανθρωπότητας αρέσει η φυσική ομορφιά και όχι τα πολλαπλά στρώματα makeup και ρουζ. Λένε ότι τους αρέσει να μας βλέπουν χωρίς μακιγιάζ, οπότε ακόμη και αν φοράμε ένα λεπτό στρώμα ΒΒ κρέμας και λίγη μάσκαρα, ας θα το κρατήσουμε μυστικό.
Γυαλιά
Τα γυαλιά δίνουν στην εικόνα μας κάποια αυστηρότητα και αίσθηση της μη προσεγγίσιμης που προσελκύει τους άνδρες σαν μαγνήτης. Εκτός αυτού, μπορείτε σαγηνευτικά να παίξετε με αυτό το αξεσουάρ στα χέρια σας. Και αυτή η ματιά πάνω από τα γυαλιά…
giphy.com

Αληθινό γέλιο και χαμόγελο

Πολλά κορίτσια φοβούνται ότι ένα πλατύ χαμόγελο μπορεί να χαλάσει την εικόνα τους. Στην πραγματικότητα, δεν είναι έτσι: όλοι οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους ελεύθερα και ανοιχτά.
giphy.com

Preview image credit: Getty Images, David Ayer, the independant
Share:
http://e-magiremata.blogspot.gr/