Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Αυξήστε την διάρκεια του κραγιόν σας


Ακολουθήστε τις συμβουλές και τα μυστικά των ειδικών και κάντε το κραγιόν σας να διαρκέσει πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο...

Αρχικά επιλέξτε το σωστό κραγιόν, αποφεύγοντας τα προϊόντα που υπόσχονται μεγάλη διάρκεια, διότι έχουν την τάση να αφυδατώνουν τα χείλη. Προτιμήστε λοιπόν ένα φωτεινό ή σκούρο χρώμα και όχι κάποιο απαλό, επειδή διαθέτουν περισσότερη χρωστική ουσία και επομένως, έχουν την τάση να αντέχουν περισσότερο.

Ένα ακόμη σημαντικότερο σημείο που πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας είναι τα λεία χείλη. Όσο πιο λεία τόσο πιο καθαρά και επομένως έτοιμα να δεχθούν και να συγκρατήσουν σωστά το προϊόν που θα τοποθετήσετε πάνω τους. Κάντε λοιπόν ένα scrub χειλιών για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας τα απαλά και βελούδινα. Έπειτα, βάλτε λίγο lip balm, αφήστε το να απορροφηθεί και τέλος εφαρμόστε το κραγιόν σας.

Καλό θα ήταν κάθε πρωί που πλένετε το πρόσωπο σας και το σκουπίζετε με μια καθαρή πετσέτα, να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στην περιοχή των χειλιών, τρίβοντας τα απαλά με την πετσέτα. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε καθημερινά ένα ήπιο πήλινγκ στα χείλη σας, διατηρώντας τα πάντα όμορφα και λεία.

Επίσης, οι ειδικοί συνιστούν την εφαρμογή ενός μολυβιού χειλιών στο φυσικό σας χρώμα πριν την εφαρμογή του κραγιόν. Κάντε λοιπόν το περίγραμμα και γεμίστε τα κενά πριν απλώσετε το lipstick, το οποίο είναι προτιμότερο να το εφαρμόσετε απευθείας και όχι με τη βοήθεια κάποιου πινέλου.

Τέλος, ένα πολύ σημαντικό μυστικό που θα κάνει το κραγιόν σας να διαρκέσει πολύ περισσότερο! Αφού βάλετε την πρώτη στρώση του, εφαρμόστε με ένα πινελάκι λίγη διάφανη πούδρα και στη συνέχεια βάλτε μια στρώση ακόμα. Προσοχή όμως, αν τα χείλη σας είναι αφυδατωμένα παραλείψτε αυτό το βήμα.
Share:
http://e-magiremata.blogspot.gr/