Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Τέλος ο Κώστας Χαρδαβέλλας από το Epsilon!

xardavellas
Μέσα από την επίσημη σελίδα της εκπομπής Όλοι οι καλοί χωράνε στο Facebook, o Κώστας Χαρδαβέλλας ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

«Kαλή χρονιά σε όλους! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που στέλνετε κάθε Παρασκευή για το ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ όμως θέλω να επαναλάβω ότι η εκπομπή προβάλλεται σε Επανάληψη, αφού η συνεργασία μου με το Epsilon έχει λήξει. Το γεγονός ότι οι εκπομπές προβάλλονται χωρίς σήμανση «Επανάληψη» είναι επιλογή του σταθμού. Επειδή είχα πάντα καθαρές σχέσεις με τους τηλεθεατές / ακροατές/ αναγνώστες μου, ήθελα να το διευκρινίσω. Ευχαριστώ πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
Όλοι οι καλοί χωράνε-tv show
το Σάββατο

Καλη χρονια σε ολους! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που στέλνετε καθε Παρασκευή για το ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ομως θέλω να επαναλάβω οτι η εκπομπή προβάλλεται σε Επαναληψη αφού η συνεργασία μου με το Epsilon εχει λήξει. Το γεγονός ότι οι εκπομπές προβάλλονται χωρις σήμανση Επαναληψης είναι επιλογη του σταθμου. Επειδή είχα παντα καθαρές σχέσεις με τους τηλεθεατές / ακροατες/ αναγνωστες μου, ήθελα να το διευκρινίσω. Ευχαριστώ πολύ!
Share:
http://e-magiremata.blogspot.gr/