Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Παίζονται τόσα «βρόµικα» παιχνίδια στην TV, που οργίζοµαι»

465990-5646_ana_maria_papaxaralampoys_02012016.jpg

Πώς είδε το «μαύρο» στα κανάλια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και πώς βλέπει το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης; Η ίδια απαντά σε όλα…
Πάµε και στα τηλεοπτικά σου, Αννα-Μαρία…
Παίζω σε µια καθηµερινή δραµατική σειρά που λέγεται «Σαν οικογένεια» και γυρίζεται-παίζεται στην Κύπρο, ενώ ενδέχεται να έρθει και εδώ. ∆ευτέρα µε Τετάρτη είµαι στην Κύπρο και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο µε θέατρο και παιδιά, αλλά, OK, δεν πρέπει να γκρινιάζουµε έχοντας δουλειά σε τόσο δύσκολους και χαλεπούς καιρούς.
Τι ρόλο παίζεις στη σειρά «Σαν οικογένεια»;
Παίζω τη Νίκη, µια παντρεµένη γυναίκα που, δεν θα το πιστέψεις, είναι άπιστη (σ.σ.: γελά). Γιατί µου δίνουν να παίζω άπιστες, πες µου!
∆εν ξέρω. Να τηλεφωνήσω στον Φάνη (σ.σ.: γελά). Πες µου, πώς είδες όσα συνέβησαν µε τα κανάλια, το «µαύρο», τις άδειες, το Mega που ξεκίνησες…Είναι πολύ άγρια όλα αυτά. Παίζονται τόσα «βρόµικα» παιχνίδια, που άλλοτε πικραίνοµαι και άλλοτε οργίζοµαι µε όλα όσα συµβαίνουν. Όπως πικραίνοµαι και οργίζοµαι µε όσα συµβαίνουν και στην πολιτική µας ζωή. Ενώ είµαι αισιόδοξη, έχω αρχίσει, όµως, και χάνω την ελπίδα µου. Εχει πολύ σκοτάδι και δεν ξέρω πότε και αν θα φανεί φως κάποτε…
Η ευχή που κάνεις για τη νέα χρονιά, λοιπόν, είναι να διαφανεί φως στο τόσο σκοτάδι;
Ναι, η ευχή µου είναι να φανεί λίγο φως και να µπορέσουµε να µείνουµε δυνατοί, όρθιοι και να µην παραδώσουµε τα… όπλα. Σθένος χρειάζεται και ο καθένας να κάνει το καλύτερο που µπορεί από τον χώρο του.
Πηγή: Real
Share:
http://e-magiremata.blogspot.gr/