Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Θα... κλάψετε με αυτόν τον "σπεσιαλίστα" στο παρκάρισμα!

Μπορεί να ακούγεται «ρατσιστικό», αλλά η οδήγηση όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα υγείας δεν είναι και ό,τι καλύτερο...Και αυτό διότι χωρίς να το θέλεις μπορεί να προκαλέσεις πολλά σοβαρά ατυχήματα έως και δυστυχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση, ένας 79χρονος που εκ των υστέρων απεδείχθη ότι είχε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, «απογείωσε» σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στις ΗΠΑ το Toyota Camry που οδηγούσε και το... προσγείωσε πάνω σε άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς ο λογαριασμός «έγραψε» μόνον υλικές ζημιές (τι πιο πολλές υπέστησαν μια BMW X5 και ένα Lincoln MKT) και αυτό διότι θα μπορούσαν να υπάρχουν πολύ σοβαρότερα επακόλουθα.

Ενδεικτικό του προβλήματος που αντιμετώπιζε ο συγκεκριμένος οδηγός είναι ότι δεν θυμόταν πώς ακριβώς κατάφερε και «απογείωσε» το Campry, όπως σημειώνεται στην αναφορά της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο.

Η τελευταία αφού κατέγραψε το συμβάν προχώρησε στην αφαίρεση της άδειας οδήγησής του αφού προηγουμένως διαπιστώθηκε πως ο 79χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
loading...
Share:
http://e-magiremata.blogspot.gr/