Breaking News

Το «τέλειο σουτιέν» αποκωδικοποιεί αυτό που θέλουν οι γυναίκες






Μια online εταιρεία γυναικείων εσωρούχων στο Σαν Φρανσίσκο «επιστράτευσε» την τεχνολογία και τους αλγόριθμους για να βοηθήσει τις γυναίκες να βρουν το σουτιέν που τους ταιριάζει.

Η εύρεση του κατάλληλου σουτιέν για τις γυναίκες μπορεί να είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, μέχρι να βρουν το κατάλληλο μοντέλο που θα στηρίζει σωστά το στήθος τους. Μια online εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο φαίνεται ότι ήρθε για να βοηθήσει πάνω από ένα εκατομμύριο γυναίκες, που μέχρι σήμερα έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών της.

Η Michelle Lam, ιδιοκτήτρια της True & Co, αποκάλυψε στο CNN και στην στήλη Smart Business, πώς η εταιρεία της, που ιδρύθηκε το 2012, κατάφερε να βοηθήσει τις γυναίκες να επιλέξουν το σωστό σουτιέν.

Η Lam εξηγεί, ότι, όταν οι επίδοξες πελάτισσες επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας καλούνται να απαντήσουν σε ένα απλό και ευχάριστο κουίζ με εικόνες, σε ερωτήματα, όπως το μέγεθος του στήθους τους, το νούμερο του σουτιέν που φορούν μέχρι σήμερα και άλλες παρόμοιες.

Η εταιρεία, με βάση τα δεδομένα που σχηματίζει για κάθε γυναίκα, της αποστέλλει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, μερικά σουτιέν που θεωρεί κατάλληλα για εκείνη και τα οποία η πελάτισσα δοκιμάζει και κρατάει όποια θέλει ή κανένα...



Η επιχειρηματίας εξήγησε στο CNN ότι, αφού η κάθε γυναίκα απαντά στα ερωτήματα του κουίζ, η τεχνολογία και ένας μυστικός αλγόριθμος αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν για εκείνη το τέλειο σουτιέν, αποκωδικοποιώντας τις απαντήσεις της στο επίμαχο κουίζ.

Το ρίσκο να αγοράσει η πελάτισσα ένα σουτιέν που δεν της ταιριάζει είναι ανύπαρκτο, αφού όχι μόνο δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει τα σουτιέν που της στέλνουν στο σπίτι, αλλά μπορεί να τα επιστρέψει στο σύνολό τους.

Πάντως, η μέχρι τώρα επιτυχία της on line εταιρείας είναι μεγάλη, με πάνω από ένα εκατομμύριο γυναίκες να έχουν κάνει τις παραγγελίες τους με αυτό τον τρόπο και με τις οκτώ στις δέκα να παραδέχονται ότι βρήκαν το σουτιέν που πραγματικά τους ταιριάζει.