Breaking News

Αυτό θα πει εκδίκηση! Πλήρωσε σε κέρματα που βρωμούσαν... ψαρίλα!



Αυτό θα πει εκδίκηση! Πλήρωσε σε κέρματα που βρωμούσαν... ψαρίλα!Μια αντιδικία που είχε ένας πολίτης της Σιγκαπούρης με μια έκθεση αυτοκινήτων απ' όπου είχε παραγγείλει ένα πολυτελές αυτοκίνητο κατέληξε σε ...
τραγέλαφο! Το δικαστήριο υποχρέωσε τον πελάτη να πληρώσει έξοδα και φόρους και αυτός είπε να πάρει το ... αίμα του πίσω Ο ιδιοκτήτης της έκθεσης αυτοκινήτου που εμπορεύεται πανάκριβα αυτοκίνητα όπως Φεράρι και Μπέντλεϊ είδε τον αντίδικό του να μπαίνει στο κατάστημα με ένα... καρότσι.
Υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως δεν φανταζόταν τι... χουνέρι του είχε ετοιμάσει. Ο άνδρας είχε πάρει τις αποφάσεις του.




Νιώθοντας αδικημένος από την απόφαση του δικαστηρίου που τον υποχρέωνε να πληρώσει 19.000 τοπικά δολάρια ο άνδρας μάζεψε ό,τι νόμισμα βρήκε (ακόμη και από άλλα κράτη) και αφού τα ... μούλιασε σε νερό όπου αποθηκεύονται ψάρια ( εμποτισμένο με τη μυρωδιά τους δηλαδή) πήγε και άδειασε τα νομίσματα στην έκθεση αυτοκινήτων...

Το αποτέλεσμα ήταν να βρωμίσει ο τόπος και ... κυρίως να ποτίσει το πανάκριβο χαλί της έκθεσης το οποίο αν και οι υπεύθυνοι της έκθεσης το έπλεναν επί τέσσερις ημέρες δεν έλεγε να ξεμυρίσει.