Breaking News

Αν οι πριγκίπισσες της Disney ήταν… υπαρκτές

Αν οι πριγκίπισσες της Disney ήταν… υπαρκτές, μάλλον δεν θα ήταν και οι καλύτερες φίλες
Μαντεύετε το λόγο που θα έκαναν τη ζωή των γύρω τους… πολύ δύσκολη;
Οι περισσότερες έχουμε μεγαλώσει παρακολουθώντας με φανατισμό τις ταινίες της Disney και φυσικά, έχουμε γαλουχηθεί στα.....

 διδάγματα αυτών των ταινιών.
Eπιπλέον, οι πριγκίπισσες, και πρωταγωνίστριες των ιστοριών, αποτελούν ένα πρότυπο των παιδικών μας χρόνων, και σίγουρα είχε υπάρξει κάποτε η στιγμή που θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία, με κάποιο τρόπο, να μπούμε στη θέση τους.
Ή έστω, αυτές να μπουν στη ζωή μας, ως φίλες. Ωστόσο, μάλλον αυτό θα ήταν... κατάρα παρά ευχή, σύμφωνα με το παρακάτω χιουμοριστικό βίντεο που εξηγεί επακριβώς, πόσο θα ταλαιπωρούνταν η ζωή σου, αν είχες πράγματι φίλη κάποια από τις... αγαπημένες πρωταγωνίστριες της Disney.
 Ως επί το πλείστον, οι πριγκίπισσες είναι συνήθως κολλητές με κάποιο χαριτωμένο ζωάκι.
Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, αφού αν δει κανείς τον ψυχισμό τους, απογυμνωμένο από την αθωότητα των κινουμένων σχεδίων, θα καταλάβει πως πρόκειται για τις πιο... εγωκεντρικές κοπέλες που έχουν υπάρξει ποτέ.
Χωρίς καμία εξαίρεση, επιθυμούν οι πάντες να ασχολούνται συνεχώς με τη δική τους ζωή, και δη την ερωτική, και ποτέ, μα ποτέ, δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με τους γύρω τους.

 Έτσι, σε έναν κόσμο που οι πριγκίπισσες θα υπήρχαν, θα βλέπαμε την Άριελ να είναι συνεχώς πολυάσχολη με το να συλλέγει ανθρώπινα αντικείμενα, την Belle να αδημονεί για τη στιγμή που θα κάνει τη βόλτα της και όλοι θα θαυμάσουν την μοναδικότητα της ομορφιάς και της εξυπνάδας της, την Σταχτοπούτα να παραπονιέται συνεχώς για την αντιμετώπιση που έχει από το σπίτι της και την Pocahontas να γίνεται εξαιρετικά κουραστική, λόγω της έντονης ακτιβιστικής δραστηριότητάς της, που θα αποσπούσε σχεδόν το αποκλειστικό ενδιαφέρον της. Το παρακάτω βίντεο απεικονίζει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο αυτή την πλευρά της αλήθειας τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO