Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Το s3χ toy που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο για τις γυναίκεςΔύο γυναίκες, η Alexandra Fine και η Janet Lieberman, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να δώσουν τη λύση στo πρόβλημα του γυναικείου οpγασμού.

Μελέτησαν έρευνες και έλαβαν σοβαρά υπόψη πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για τις γυναίκες η επαφή με τον παρτενέρ τους και έτσι αποφάσισαν να φτιάξουν ένα βοήθημα που δεν εμποδίζει την εpωτική πράξη, αφού το βοήθημα «Eva» εστιάζει μόνο σε ένα σημείο του γυναικείου οpγάνου!

Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό το βοήθημα να τοποθετείται στο σημείο και οι γυναίκες να ασχολούνται με τον παρτενέρ τους. Όπως λέει και η Lieberman, «αν θέλω καλύτερα seχ toys, τα φτιάχνω μόνη μου». Έτσι, η «Eva» στέκεται μόνη της στο γυναικείο σώμα και η γυναίκα συνεχίζει τα εpωτικά παιχνίδια με τον σύντροφό της.
Το βοήθημα θα κοστίζει 68 ευρώ (συν έξοδα αποστολής) αν το αγοράσει κανείς τώρα από το Indiegogο. Βέβαια, ακόμα μαζεύουν χρήματα για την υλοποίηση του πρότζεκτ, αλλά μόλις κυκλοφορήσει κανονικά, τον Φεβρουάριο του 2017, θα κοστίζει 84 ευρώ.
Share:
http://e-magiremata.blogspot.gr/