Breaking News

Aλnθivn Iστopiα: «Η περιπέτεια μου με την αxopταγn 40αpα yεiτoviσσα»(video)

Η ιστορια που θα περιγραψω συνεβει πριν 4-5 χρονια και η εν λογω ναζιαpα 40αpα να εχει ερθει στο γραφειο για να την εξυπηρετησω.

Ερχοταν ανα τακτικα χρονικα διαστηματα λογο επαγγελματος και εγω ειχε ερθει πριν λιγους μηνες. Απο την αρχη ηταν πολυ ανοιχτη και φιλικη ειδικα οταν την εξυπηρετησα 2-3 φορες σε καποιες επαγγελματικες υποθεσεις της.

Ειδικα εκεινη την περιοδο ειχε βγει το διαζυγιο της και ηθελε να κανει αλλαγη του επωνυμου…..φεροντας μαλιστα ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα και κυριως το διαζευκτηριο….

Οπως φανταζεστε η χαρα που ενιωσε οταν εγινε η αλλαγη του επωνυμου ηταν κατι παραπανω απο εμφανης….απο τοτε την θυμαμαι παντα ντυμενη στην πενα,μεικ απ σε σωστο τονο και λιπ γκλος ταιριαστο με τα ρουχα, μαλλι φορμαρισμενο, παντοτε sik ντυσιμο και παντα αρωματισμενη ευχαριστα. Το κορμι δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο καθοτι 50αρα με ελαχιστα παραπανω κιλα αλλα απο την μεση και κατω με ενα καλοσχηματισμενο κωλο που τονιζονταν απο τα παντα εφαρμοστα παντελονια που φορουσε…..

Η επισκεψεις της αρχισαν να πυκνωνουν ειδικα τα επομενα 1-2 χρονια τις περισσοτερες φορες για μικροθεματακια και δηθεν αποριες. Επισης τα σχολια που εκανε για το προσωπο μου σε αλλους συναδελφους ηταν κατι παραπανω απο κολακευτικα…..την περιοδο εκεινη ημουν σε σχεση και δεν ηθελα να γινει θεμα και να το μαθει η κοπελα μου και κρατησα χαμηλους τονους και εδειξα οτι το θεμα ηταν μονο επαγγελματικη αβροτητα…..

Ξεχασα να αναφερω οτι λογο της φυσης της δουλειας επρεπε να επισκεπτομαστε μαζι το αρχειο στο υπογειο οταν χρειαζοταν προσβαση και να τις βρω αυτο που εψαχνε.

Αρκετες φορες συνεβη αυτο που θα πω τωρα…..αλλα την πρωτη φορα την θυμαμαι εντονα γιατι δεν περιμενα απο την κυρια αυτη να εχει τοσο εντονη διαθεση να δειξει τον….
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

loading...

Loading...