Breaking News

"Moυ την επεσε ο κοuμπαpos και του kαθnσα...Πιαvεται για kεp@τo ...

Με τον Τάσο είμαι παντpεμένη τα τελευταία δέκα χρόνια. Η εpωτική μας ζωή, ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει απλά τον κατήφορο. Ίσως φταίνε οι πολλές ώρες εργασίας, ίσως οι ευθύνες που απασχολούν και τους δυο μας, πάντως έχουμε φτάσει να κάνουμε σ@ξ σπάνια, και όταν το κάνουμε δεν έχει σχέση με το κ@uτό σ@ξ που κάναμε παλιότερα.

Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ότι… όχι μόνο είμαι πολύ εμφανίσιμη για τα 40 μου χρόνια -το στn8ος μου παραμένει στnτό, το κοpμί μου yuμνασμένο και τα μαύρα κοντά μαλλιά μου, με κάνουν να φαίνομαι πραγματικά πpo.στυχη- αλλά φροντίζω να φοράω σ@ξι εσώpουχα, αρώματα και τα σχετικά, αποτυγχάνοντας ακόμα και έτσι να πpοκαλέσω το ενδιαφέρον του.

Κάπως έτσι συνέχιζε να κυλλά η ζωή μας. Μέχρι που αρχές του περασμένου μήνα, ένιωσα ότι ήθελα πραγματικά να ηρεμήσω και να σκεφτώ.

Πήρα μια βδομάδα άδεια από τη δουλειά για να κάτσω σπίτι και να σκεφτώ τρόπους να σώσω το γάμο μου.

Την πρώτη κιόλας ημέρα της άδειάς μου, βγήκα για ψώνια πρωί-πρωί, αγόρασα ένα μαύρο δαντελωτό stping και ένα λάδι για μ@σάζ, γύρισα σπίτι, άναψα το θερμοσίφωνα και yδύθηκα για να κάνω ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο.
loading...
Μετ.σε ιστοτ
Ήμουν ολόγυμνη και ετοιμαζόμουν να μπω στη μπανιέρα όταν άκουσα το κουδούνι. Βιαστικά φόρεσα ξανά το κιλοτάκι μου και από πάνω ένα άσπρο πουκάμισο του Τάσου που μου έφτανε σχεδόν ως τα γόνατα και πήγα στην πόρτα. Ανοίγω και βλέπω το Σωτήρη, τον κουμπάρο μας. Ο Σωτήρης είναι γιατρός δερματολόγος και φίλος του Τάσου από παλιά.

- Κουμπαρούλα, δε νομίζω να ενοχλώ… λέει γελώντας. Ήρθα να αφήσω κάτι χαρτιά του Τάσου και έφυγα.

- Έλα βρε… του λέω, τι να ενοχλείς. Κάτσε να πάρεις μια ανάσα.

Μπήκε μέσα και τον έβαλα να καθίσει. Όση ώρα ο Σωτήρης ήταν καθισμένος απέναντί μου και μου μίλαγε, ένιωθα το βλέμμα του πάνω μου. Η ατμόσφαιρα ήταν ασυνήθιστα ηλεκτρισμένη, μπορούσα να διακρίνω ξεκάθαρα το φούσκωμα στο παντελόνι του και τα μάτια του ήταν πλέον καρφωμένα στις σκουρόχρωμες, ερεθισμένες ρώγες μου που φαίνονταν από το λευκό πουκάμισο. Εκείνη την ώρα γυρνάει και μου λέει:

- Τόση ώρα που σε κοιτάω ξέρεις τι σκέφτομαι;

- Που να ξέρω;

- Ότι θέλω να σε γαμήσω σαν τρελός.

- Σωτήρη τρελάθηκες; Τι λες;

Εκείνη τη στιγμή με άρπαξε και με φίλησε. Δεν έκανα τίποτα για να αντιδράσω, η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο! Με μια κίνηση μου έσκισε το πουκάμισο και πήρε στο στόμα του τις ρώγες μου που ήταν έτοιμες να εκραγούν. Εγώ όσο το έκανε αυτό, του ξεκούμπωσα το παντελόνι και έβγαλα έξω το τεράστιο καυλί του που τόση ώρα αγωνιζόταν να κρύψει. Με το ένα χέρι λοιπόν του τον έπαιζα απαλά. Με το άλλο τον τραβάω σιγά-σιγά από το βυζί μου, τον φιλάω και τον βάζω να ακουμπήσει πίσω στον καναπέ. Γονατίζω μπροστά του, του κατεβάζω τελείως το παντελόνι και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω ρουφώντας βαθιά το καυλί του. Δεν πέρασαν δύο λεπτά όταν ένιωσα το λαρύγγι μου να γεμίζει με καυτό σπέρμα. Τα κατάπια όλα και συνέχισα την πίπα, αυτή τη φορά τρίβοντας του την κωλοτρυπίδα με το ένα μου χέρι. Ο πούτσος του δεν άργησε να ξαναγίνει πέτρα. Με το που τον νιώθω έτοιμο, σηκώνομαι , βγάζω το κιλοτάκι και κάθομαι επάνω του βάζοντας τον με το ένα χέρι στο μουνί μου. Σε αυτή τη στάση ξεκινάω να χοροπηδάω πάνω του, παίρνοντας τον τόσο βαθιά που τον ένιωθα να ακουμπάει τη μήτρα μου.

Ήμουν τόσο καυλωμένη που βογκούσα χωρίς να με νοιάζει αν ακούγομαι στη γειτονιά. Όλοι σίγουρα είχαν καταλάβει πως αυτή τη στιγμή είμαι με άντρα αλλά εγώ συνέχιζα να γαμιέμαι και να φωνάζω σαν τρελή. Ο οργασμός μου ήρθε σαν χείμαρρος να λούσει τον πούτσο του με τα υγρά μου. Την ίδια στιγμή και εκείνος έχυσε μέσα μου με σπασμούς γεμίζοντας με σπέρμα για δεύτερη φορά. Μετά από λίγα λεπτά, αφού συνήλθαμε ντύθηκε και έφυγε γρήγορα για να μην πέσει πάνω στον Τάσο. Αύριο έχουμε κανονίσει να πάμε σε ξενοδοχείο για να βγάλουμε τα μάτια μας όλη νύχτα με την ησυχία μας. Εννοείται θα σας κρατάω ενήμερους.
Loading...
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ