Breaking News

ΝΑΝΑ: HTAN ΝΑ ΜΗ ΔOΚΙΜAΣΩ ΑΠΟ ΠIΣW....ΤΩPA ΘEΛΩ ΣYNΕΧΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Με τη Ναvά εiμαστε παντpεμέvοι εδώ και 10 xpόνια. Γvωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο σε ένα φοιτητικό yλέvτι. Θuμάμαι σαν να ήταv τώpα αuτή τη βpαδιά. Εγώ τoτε τελειoφοιτος του Γεωπονικού και η Νανά σπouδαzε οικοvoμικά. Αν και.....

κατάγομαι από μια επαρχιακή πόλη μεγάλωσα στην Αθήνα μιας και η δουλειά του πατέρα μου όσο ζούσε ήταν μόνιμα στην Αθήνα.

Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Καστανά μαλλιά κομμένα σε καρέ. Τέλεια γυμνασμένο σώμα. Καστανά μάτια με έντονα διαπεραστικό βλέμμα. Η Νανά δεν περνούσε απαρατήρητη από κανένα ανδρικό μάτι. Ήταν μια σεξοβόμβα. Στήθος πλούσιο στητό. Φρόντιζε από μικρή το σώμα της προσέχοντας τη δίαιτά της, αλλά και γυμνάζοντάς το. Από την πρώτη στιγμή που την είδα θα έλεγα ότι την ερωτεύτηκα παράφορα. Εγώ από την πλευρά μου πάλι λάτρης της φύσης, της γυμναστικής και των πολεμικών τεχνών.

Με τη Νανά εκείνο το βράδυ βρήκαμε ένα σωρό κοινά ενδιαφέροντα. Το βράδυ πήραμε ταξί. Τη συνόδευσα μέχρι την πόρτα. Έφυγα έχοντάς με βαρέσει ο έρωτας κατακούτελα.

Θυμάμαι ότι οι επόμενες ώρες κύλισαν βασανιστικά. Τηλεφωνηθήκαμε επιτέλους και κανονίσαμε να βγούμε για ένα καφέ. Εκεί τα φτιάξαμε. Βρήκαμε ότι έχουμε πάρα πολλά ενδιαφέροντα. Το βράδυ βρεθήκαμε στο σπίτι μου. Με το που μπήκαμε η Νανά τράβηξε κατευθείαν στον μπάνιο. Εγώ ετοίμασα δύο ποτά. Είμαστε μόνοι μας στο σπίτι. Βγήκε καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο μεγάλο καναπέ του σαλονιού. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ήταν φθινόπωρο θυμάμαι. Σε λίγο βρεθήκαμε γυμνοί να φιλάει ο ένας με πάθος τον άλλο. Τη φιλούσα στο λαιμό και μου άρεσε που την άκουγα να γουργουρίζει σαν μια μικρή γατούλα. Τα στήθη της ήταν υπέροχα. Στητά με δύο καυλωμένες ρώγες πεταγμένες. Άρχισα να της τις φιλάω πότε τη μια πότε την άλλη. Την ξάπλωσα στον καναπέ ανάσκελα. Συνέχισα να τη φιλάω. Το χέρι μου πέρασε ανάμεσα στα πόδια της. Το μουνί της ήταν ξυρισμένο εντελώς. Έχωσα απαλά το δάχτυλο ανάμεσα στα μουνόχειλα. Ήταν υγρή. Έπαιξα λίγο με το χέρι μου και ύστερα κατέβηκα ανάμεσα στα γόνατά της. Ο πούτσος μου ήταν σκληρός σαν πέτρα. Έπιασα τον πούτσο μου και τον έτριβα ανάμεσα στα υγρά μουνόχειλά της. Τον έχωσα. Το μουνί της, αν και το είχε ξανακάνει, ήταν λίγο στενό. Σε λίγο άρχισα να μπαινοβγαίνω. Η Νανά με αγκάλιασε και με χάιδευε που έφταναν τα χέρια της. Με φιλούσε βογκώντας με πάθος. Σε λίγο τραβήχτηκα. Δεν άντεξα. Έχυσα πάνω στην κοιλιά της.

Ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο αγκαλιασμένοι. Ήμουν στα σύννεφα από ευτυχία. Την πήρα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Ξαπλώσαμε και αρχίσαμε πάλι τα φιλιά και τα χάδια. Ξάπλωσα ανάσκελα η Νανά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο. Δεν έβαζε παραπάνω μέσα. Έγλειφε όμως τον πούτσο μου ολόκληρο από το πλάι. Μου τον έκανε πέτρα πάλι. Την ξάπλωσα κι εγώ. Γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να περιπαίζω με τη γλώσσα μου το υγρό της μουνί. Της πιπιλούσα την κλειτορίδα τρυφερά. Της περνούσα τη γλώσσα μου πάνω από τα ωραία μεγάλα μουνόχειλά της. Ύστερα έχωσα τη γλώσσα μου μέσα στο υγρό μουνί της. Αναστέναζε και πίεσε το κεφάλι μου. Έχωσα τη γλώσσα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Βγήκα. Κατέβηκα στην περιοχή ανάμεσα στον κώλο και το μουνί της. Έπαιξα αρκετά. Έβλεπα τα υγρά της να τρέχουν μέσα από το μουνί της. το μουνί της έκανε συσπάσεις και έχυνε. Με τη γλώσσα μου πιπίλισα τη σούφρα του κώλου της. Τα βογκητά της δυνατά. Έχυσε ξανά. Σηκώθηκε και έτριψα το πουτσοκέφαλο κατά μήκος τους μουνιού της. Με μια κίνηση τον έχωσα μέσα νιώθοντας το καυτό μουνί της. Άρχισα να τη γαμώ. Μετά από ένα τέταρτο τη γύρισα στα τέσσερα. Μου στήθηκε με ένα ναζιάρικο ύφος. Τον έχωνα βαθιά έχοντας τη θέα τον υπέροχα σχηματισμένο της κώλο. Άρχισα να της βάζω το δάχτυλο μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Της άρεσε. Σε λίγο άρχισε πάλι να χύνει. Τον έβγαλα και την έβαλα να τον πάρει στο στόμα της. Άρχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο. Την πίεσα το κεφάλι να πάρει περισσότερο μέσα. Αρνήθηκε.

- Είναι μεγάλος, μου είπε.

Τραβήχτηκε προς τα πίσω. Συνέχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο. Την έπιασα από τα μαλλιά. Με κοιτούσε στα μάτια ενώ τον έγλειφε. Δεν άργησα να φτάσω στην κορύφωση. Έχυσα πάνω στο πρόσωπό της. Δεν ήθελε να τα πάρει στο στόμα της. Αργότερα μου ζήτησε συγνώμη που δεν με άφησε αλλά μου είπε ότι αηδιάζει. Δεν με πείραξε. Εξάλλου το γαμήσι μαζί της ήταν θεϊκό.

Έτσι, άρχισε η ερωτική μας ζωή από εκείνο το βράδυ. Κάθε φορά πειραματιζόμαστε σε διάφορες στάσεις. Η Νανά σχεδόν μετακόμισε στο σπίτι που νοίκιαζα εγώ. Γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο καλύτερα διαπιστώσαμε ότι μερικά βράδια πριν γαμηθούμε μας άρεσε να βλέπουμε πού και πού και καμιά τσόντα στον Η/Υ. Πότε φτιαχνόμαστε και του δίναμε και καταλάβαινε στο γαμήσι μέχρι πρωίας. Πότε-πότε σπάγαμε και πλάκα με τις ηλιθιότητες που έλεγαν οι πρωταγωνιστές σε αυτές.

Είχαν περάσει οι μέρες και η Νανά κι εγώ ανακαλύπταμε ότι δεν αντέχαμε ο ένας μακριά από τον άλλο. Εγώ σπάνια πήγαινα να μείνω στο σπίτι που νοίκιαζε. Προτιμούσαμε στο δικό μου που ήταν και πιο μεγάλο και ήμασταν και μόνοι μας.

Ήρθε η γιορτή μου στις 26 Οκτωβρίου. Η μέρα εκείνη η Νανά με μια φίλη της τη Γεωργία ήρθαν και έφτιαξαν ένα σωρό φαγητά και μεζέδες. Το βράδυ ήρθαν και κάποιοι φίλοι μας να μας ευχηθούν. Περάσαμε όμορφα. Η Νανά ένιωθε η οικοδέσποινα του σπιτιού και καμάρωνε γι’ αυτό. Αργά φύγανε όλοι. Μείναμε εγώ η Νανά και η Γεωργία με τον Τάσο, το αγόρι της. Τους προτείναμε να μείνουν σπίτι μας αλλά ο Τάσος δεν ήθελε λόγω υποχρεώσεων που είχε την άλλη μέρα. Αναγκάστηκα να πάρω το αυτοκίνητο να τους πάμε. Φτάσαμε στο Παγκράτι που έμεναν τα παιδιά. Δε σταμάτησα μπροστά στο σπίτι του ακριβώς αλλά στη διασταύρωση. Η Νανά βγήκε και τους συνόδεψε καμιά δεκαριά μέτρα πιο κάτω. Ξαφνικά ακούω φωνές και τη Νανά να φωνάζει.

- Δημήτρη βοήθεια!

Βγήκα από το αυτοκίνητο. Τρεις τύποι είχαν ρίξει τον Τάσο κάτω και τον χτυπούσαν με μανία. Έτρεξα. Άρπαξα τον ένα και τον τράβηξα προς τα πίσω. Ταυτόχρονα το πόδι μου βρήκε στο στομάχι με μια δυνατή κλωτσιά τον άλλο που ήταν απέναντι. Ο τρίτος όρμησε πάνω μου. Τον πέταξα κάτω. Δεν έχασα καιρό και του έχωσα μια κλωτσιά στο κεφάλι που τον έκανε να ζαλιστεί. Ο πρώτος που τράβηξα πίσω. Ήρθε και με έπιασε από πίσω αγκαλιάζοντάς με. Με μια κίνηση που έκανα, βρέθηκε στο έδαφος με μένα από πάνω να τον χτυπάω στο πρόσωπο. Τον άφησα μέσα στα αίματα και βοήθησα τον Τάσο να σηκωθεί. Τον είχαν χτυπήσει στα πλευρά. Οι τρεις τους βλέποντας ότι δεν τα βγάζουν πέρα μαζί μου, τα μάζεψαν όπως-όπως και εξαφανίστηκαν.

Πήγαμε στο σπίτι των παιδιών. Μείναμε λίγο μέχρι να βεβαιωθούμε ότι ο Τάσος είναι εντάξει και δεν χρειάζεται να τον πάμε σε κάποιο νοσοκομείο. Ύστερα φύγαμε. Στο δρόμο η Νανά με πείραζε λέγοντάς μου ότι πλέον μαζί μου δεν φοβάται τίποτα με τέτοιο ήρωα που έχει δίπλα της.

- Κοίτα κοριτσάκι μου, αν τολμήσει και σε αγγίξει κανένας να το ξέρεις ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με το χάρο.

Γέλασε ικανοποιημένη. Με χάιδεψε στα μαλλιά.

- Σ’ αγαπάω… μου είπε.

Φτάσαμε στο σπίτι μας. Μπήκα και πλύθηκα γιατί είχα κυλιστεί στο δρόμο με τον καυγά. Βγήκα από το μπάνιο. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και με περίμενε μια έκπληξη. Η Νανά είχε γδυθεί εντελώς και με περίμενε με ένα ναζιάρικο ύφος. Πέταξα κάτω την πετσέτα. Ξάπλωσα στο κρεβάτι. Έκανα να κατέβω να τη γλείψω όπως συνήθιζα. Δεν με άφησε. Με ξάπλωσε ανάσκελα.

- Απόψε στον ήρωα της βραδιάς οφείλω ιδιαίτερη περιποίηση.

Έσκυψε πάνω μου και άρχισε να με τσιμπουκώνει βάζοντας το πούτσο μου στο στόμα της αυτή τη φορά προχώρησε περισσότερο. Έβαζε μέχρι το μισό μέσα της. ύστερα σηκώθηκε και κάθισε πάνω μου παίρνοντας τον πούτσο μου βαθιά στο μουνί της. Κουνιόταν πίσω μπρος τρίβοντας την κλειτορίδα της πάνω μου. Ο πούτσος μου ήταν ολόκληρος μέσα της. Ένιωσα να με χύνει. Της έπιανα τα βυζιά και τα χάιδευα. Την κρατούσα από τα όμορφα βυζιά της και την πίεζα. Στο ρυθμό πάνω κάτω. Έχυσε, μαζί της κι εγώ. Με άφησε να τελειώσω μέσα της. ήταν τέλειο! Τα κορμιά μας σπαρταρούσαν όταν τελειώναμε κι δυο ταυτόχρονα.

Έπεσε πάνω μου. Ήταν ένα όνειρο. Δεν μιλούσαμε. Απλά ζούσαμε τη στιγμή. Έκανε να σηκωθεί. Την αγκάλιασα και την κράτησα πάνω μου. Με φίλησε στο στόμα.

- Σ’ αγαπώ μωρό μου, της είπα.

- Και εγώ σ’ αγαπώ Δημήτρη μου. Θα είμαι δική σου για πάντα.

Μετά από λίγο σηκωθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο. Πρώτα εκείνη, ύστερα εγώ. Βγήκαμε και ήπια με ένα χυμό να τονωθούμε. Ξαπλώσαμε. Βλέπαμε τηλεόραση. Πέρασε καμιά ώρα περίπου. Ο πούτσος μου άρχισε πάλι να σηκώνεται. Δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Νανά. Άρχισα να παίζω με της ρώγες της. Αρχικά με τα χέρια και ύστερα. Με τη γλώσσα μου. Την καβάλησα. Έπιασα τα βυζιά της με τα χέρια μου βάζοντας τον πούτσο μου ανάμεσα. Της άρεσε το σκηνικό. Άρχισε να γλείφει όσο έφτανε τον πούτσο μου με τη γλώσσα της. Η αίσθηση ήταν υπέροχη. Το γούσταρε. Έπιασε μόνη της τα βυζιά της και τα ζουλούσε έτσι φυλακίζοντας τον πούτσο μου ανάμεσά τους. Έχυσα πάνω στο πρόσωπό της. Παρ' όλο που είχε λίγα χύσια στα χείλη της, της έδωσα ένα καυτό γλωσσόφιλο. Κατέβηκα στην κοιλιά της. Έφτασα στο μουνί της. Άρχισα με τα μουνόχειλά.

Η Νανά βογκούσε από καύλα. Πάντα έβγαζε κραυγές. Δεν την ένοιαζε ποτέ αν την ακούσει κανένας. Άρχισα το πινέλο με τη γλώσσα στην υγρή σχισμή της. Έχυνε. Κάποια στιγμή της έχωσα το ένα δάχτυλο μέσα στο μουνί της και τη γαμούσα, ενώ η γλώσσα μου έπαιζε με την ερεθισμένη κλειτορίδα της. Έχυνε ασταμάτητα θαρρώ. Καθώς μπαινόβγαινε το ένα δάχτυλο στον κόλπο της έβαλα σιγά-σιγά το μεσαίο δάχτυλο και το πίεζα στη σούφρα της. Τα υγρά του μουνιού της ήταν αρκετά για να λιπάνουν την περιοχή. Το έβαλα ολόκληρο και άρχισα να τη γαμάω με το χέρι έτσι. Ύστερα έβαλα και δεύτερο μέσα. Ο κώλος της είχε ανοίξει για τα καλά. Για μια ακόμη φορά έχυσε. Έβγαλε τόσα υγρά που θα έλεγε κανείς ότι κατουρήθηκε. Όσο έχυνε, έγλειφα με τη γλώσσα μου τα μουνόχειλά της καταπίνοντας όσα υγρά μπορούσα. Μου άρεσε η γεύσης τους. Η ηδονή του στοματικού έρωτα μαζί της ήταν κάτι το ονειρικό. Ξαπλώσαμε. Εγώ ακούμπησα το κεφάλι μου στα πόδια της έχοντας το χέρι μου πάνω στο μουνί της. Ήθελα να την αγγίζω. Αργότερα γύρισα κανονικά στο κρεβάτι. Την πήρα όπως ήμαστε γυμνοί κι δυο αγκαλιά και κοιμηθήκαμε μέχρι το πρωί.

Ξύπνησε πριν από μένα.

- Ε! υπναρούλη μου…

είπε ψιθυριστά και με φίλησε στο μάγουλο. Ξύπνα! Αναδεύτηκα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου την είδα να έρχεται με ένα δίσκο με το πρωινό. Πήραμε το πρωινό στο κρεβάτι. Ύστερα σηκωθήκαμε και κάναμε ένα ντους. Έπρεπε να πάμε σε δουλειές. Με τη Νανά πέρασε ένας χρόνος. Τότε γνώρισα τους δικούς της στην επαρχιακή πόλη που ζούσαν. Αργότερα όταν εγώ είχα τελειώσει το πανεπιστήμιο και μετά τη στρατιωτική μου θητεία, άνοιξα ένα φυτώριο σε ένα περίχωρο της Αθήνας. Η δουλειά πήγε πολύ γρήγορα καλά. Άρχισαν οι παραγγελίες σχεδόν για όλη την Ελλάδα. Η Νανά τέλειωσε το πανεπιστήμιο. Παντρευτήκαμε. Την παρότρυνα πολλές φορές να είναι μαζί μου στο φυτώριο αλλά δεν ήθελε. Της άρεσε να ασχολείται με τα οικονομικά. Έτσι έπιασε δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία.

Ήταν καλοκαίρι και είχαμε πάει διακοπές στην Πάρο. Οι δυο μας. Όταν φτάσαμε εκεί στο δωμάτιο πέσαμε για ύπνο μιας και η θάλασσα με πείραξε στο ταξίδι και του δυο μας. Το βράδυ βγήκαμε σε ένα μπαράκι. Η Νανά φορούσε ένα κοντό τζιν σορτς που τόνιζε το θεϊκό της κώλο. Πάνω φορούσε ένα μαύρο μακό μπλουζάκι που περιέγραφε το θεϊκό της κορμί. Τα μάτια όλων των θαμώνων ήταν καρφωμένα επάνω της. Ζήλεψα για λίγο. Ήπιαμε ένα δυο ποτά. Της ζήτησα να πάμε μια βόλτα στην παραλία. Πιαστήκαμε χέρι-χέρι και πήγαμε στην παραλία. Κατεβήκαμε σε ένα σημείο και καθίσαμε στην άμμο.

- Κοίτα! Μου λέει. Και μου δείχνει ένα ζευγάρι που έκανε έρωτα σε ένα σκοτεινό απόμερο σημείο.

Με φίλησε. Τραβήξαμε σε κάποιο πιο σκοτεινό σημείο. Εκεί έσκυψε, μου έβγαλε τον πούτσο έξω και άρχισε να μου τον παίρνει. Αμέσως έγινα τούρμπο. Την έβαλα να γονατίσει στην άμμο. Ξεκούμπωσα το σορτς και της έχωσα με δύναμη. Άρχισα να τη γαμάω με δύναμη. Η καύλα ήταν τόση που σε 5 με 6 λεπτά έχυσα μέσα της. Με φίλησε στο στόμα.

Όσο την γαμούσα παρατήρησα ότι καρφωνόταν στο ζευγάρι πιο πέρα που ήταν ξαπλωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Φύγαμε για το δωμάτιο.

Μπήκαμε μέσα και κάναμε ένα μπάνιο. Μόλις ηρεμήσαμε ξαπλώσαμε και αρχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Γυμνωθήκαμε τελείως και αρχίσαμε ένα παθιασμένο 69. Μετά από 5 λεπτά ξάπλωσα και ήρθε και με καβάλησε με την πλάτη σε μένα. Όσο ανεβοκατέβαινε είχε το τέλεια ξυρισμένο κώλο της μπροστά μου. Της έβαλα το ένα δάχτυλο. Ύστερα τα δύο. Συνεχίσαμε κάμποσο. Ύστερα ξάπλωσε στο πλάι και πήγα πίσω της. Περίμενε να εισβάλω στο μουνί της. Δε το έκανα όμως. Όπως ήταν υγρός ο πούτσος μου τον έσπρωξα στην κωλοτρυπίδα της. Στάθηκε ακίνητη βάζοντας το χέρι της ανάμεσά μας.

- Σιγά σε παρακαλώ μόνο. Πονάω.

Άρχισα να πιέζω σιγά κι αυτή να προσπαθεί να χαλαρώσει. Το πουτσοκέφαλο συρρικνώθηκε και σιγά-σιγά μπήκε μέσα της. Άρχισα να μπαινοβγαίνω. Είχα καυλώσει αφάνταστα. Ο πούτσος μου πρήστηκε. Έσπρωχνα πιο μέσα ώσπου με σταμάτησε. Την κρατούσα με τα χέρια μου τα κωλομέρια. Έσπρωχνα μέχρι που ήρθα στην κορύφωση. Έχυσα με όλη τη δύναμη. Το χύσι διευκόλυνε λίγο την κατάσταση να μπω λίγο πιο μέσα. Βγήκα. Γύρισε προς το μέρος μου και με φίλησε.

- Σε ικανοποίησα μωράκι μου;

Δεν απάντησα… τη φίλησα στο στόμα σαν ένα ευχαριστώ.

- Έχεις μεγάλο πούτσο βρε μωρό μου και πολύ χοντρό. Αν σε άφηνα να μου τον χώσεις όλο θα με είχες σκίσει.

- Σ’ αγαπώ μωράκι μου. Να ξέρεις ότι πάντα με ικανοποιείς.

Εκείνο το βράδυ δεν ξανακάναμε έρωτα. Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα.

Την άλλη μέρα το πρωί βγήκαμε για μπάνιο. Το μεσημέρι φάγαμε κάτι και μετά στο δωμάτιο. Μέχρι τις 6 μ.μ. δεν κάναμε τίποτα άλλο εκτός από σεξ. Στραγγίσαμε κανονικά. Το βράδυ βγήκαμε βόλτα στην παραλία. Λέγαμε αστεία πειράζοντας ο ένας τον άλλο. Προχωρήσαμε σε μια σκοτεινή πλευρά της παραλίας, απομακρυσμένη κάπως από τα φώτα. Εκεί βλέπαμε όσο προσχωρούσαμε διάφορα ζευγαράκια να μπαλαμουτιάζονται. Σταθήκαμε πίσω από κάτι δέντρα όταν η προσοχή μας έπεσε σε μια παρέα με τρία άτομα. Δύο γυναίκες και έναν άντρα. Ο άντρας ήταν όρθιος με τη βερμούδα κατεβασμένη και του έπαιρναν πίπα και οι δύο μαζί. Κάποια στιγμή η μία στήθηκε στα τέσσερα. Άρχισε να τη γαμάει ενώ η άλλη φιλούσε την φίλη της στο στόμα. Εγώ και η Νανά πάθαμε.

Το θέαμα ήταν σοκαριστικό αλλά συνάμα ερεθιστικό και για τους δύο. Ύστερα στήθηκε στα τέσσερα η άλλη άρχισε να τη γαμάει κι αυτήν. Το θέαμα για μας κράτησε περίπου 10 λεπτά. Τις γαμούσε εναλλάξ και τις δυο στην ίδια στάση. Τον είδαμε να τη βγάζει και να τις χύνει στα πρόσωπα. Από τις κουβέντες που ακούσαμε καταλάβαμε ότι η μια κοπέλα ήταν Ελληνίδα όπως κι αυτός αλλά με την άλλη μιλούσαν γερμανικά. Φύγαμε να μη μας πάρουν είδηση. Στο δρόμο με τη Νανά μιλούσαμε γι’ αυτό. Μου έλεγε όσο προχωρημένα άτομα είναι όλοι τους κι ότι είναι σίγουροι ότι αν το ζευγάρι των Ελλήνων αγαπιέται κανονικά τότε οι περιπέτειες αυτές του καλοκαιριού δε θα κάνουν τίποτα άλλο παρά να ανανεώσουν τη σχέση τους.

- Δηλαδή εσύ βρε μωρό μου, τη ρώτησα, θα δεχόσουν να γαμήσω μια άλλη μπροστά στα μάτια σου; Να με βλέπεις να κάνω έρωτα κι εσύ να είσαι παρούσα;

- Κοίτα, μου λέει. Αν το κάναμε για δική μας διασκέδαση, ναι. Αλήθεια, σου λέω! Το ξέρω ότι μ’ αγαπάς και σ’ αγαπώ. Να γαμάς άλλη και να είμαι κι εγώ μέσα στο παιχνίδι, ίσως το δεχόμουνα. Αλλά το να κάνεις έρωτα με την άλλη όχι. Αν σε έβλεπα να τρως κόλλημα με την άλλη θα χωρίζαμε την ίδια στιγμή. Εσύ αλήθεια μια και μου έκανες την ερώτηση αυτή, θα δεχόσουν να με βλέπεις να πηδιέμαι με άλλον άντρα; Έστω και για πλάκα, για μια φορά;

Τόσο οι απάντηση όσο και η ερώτηση με σόκαρε.

- Κοίτα θα το δεχόμουν από σένα, για σένα, μόνο και μόνο για διασκέδαση και των δυο μας. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάθομαι να σε βλέπω να γαμιέσαι κι εγώ να βλέπω. Σ΄ αγαπάω πάρα πολύ και μόνο εσένα αγαπάω κι αν έβλεπα κάποιον να σε αγγίζει ίσως και να τον σκότωνα επί τόπου. Όχι μάλλον. Δεν θα το μπορούσα. Και στη σκέψη και μόνο τώρα νιώθω να θυμώνω. Σε αγαπάω με όλη μου την ψυχή. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα.

Με έσφιξε πάνω της καθώς προχωρούσαμε αγκαλιασμένοι.

- Σ’ αγαπάω Δημήτρη μου! Είσαι η ζωή μου να το ξέρεις αυτό. Κανείς δε χωράει ανάμεσα σε μας αγάπη μου!

- Κι εγώ σ’ αγαπάω μωρό μου!

Προχωρήσαμε αργά. Αλλάζοντας κουβέντα. Πήγαμε στην χώρα. Κάναμε βόλτα σε μαγαζάκια με σουβενίρ. Η άδεια της Νανάς τελείωνε. Την επόμενη έπρεπε να επιστρέψουμε.

Γυρίσαμε στην Αθήνα. Η ζωή μας άρχισε να κυλά στους συνηθισμένους ρυθμούς. Η Νανά γύριζε πάντα κατά τις έξι το απόγευμα στο σπίτι. Και εγώ πολλές φορές αργούσα. Μερικές φορές γύριζα στο σπίτι κατά τις οχτώ το βράδυ.

Μια μέρα γύρισα σπίτι πιο νωρίς από την Νανά. Έπιασα και έφτιαξα μια μακαρονάδα. Τη «σπεσιαλιτέ» μου! Περίμενα. Ετοίμασα το τραπέζι περιμένοντας τη Νανά να φάμε. Της έστειλα μήνυμα ότι είμαι στο σπίτι και θα την περιμένω. Σε λίγο φάνηκε κι αυτή. Καθίσαμε στο τραπέζι. Φάγαμε. Μου είπε ότι η προϊσταμένη της, της άλλαξε πόστο. Κι αυτό έγινε γιατί ήθελε να βολέψει ένα δικό της ανιψιό. Όλοι στην εταιρεία το ξέρανε.

- Το τμήμα αγάπη μου που με πήγαν τώρα έχει να κάνει με τις πωλήσεις της εταιρείας. Κι εκεί δουλεύει πιο πολύ με μπόνους. Δεν ξέρω ακριβώς τη δουλειά. Και πολύ φοβάμαι ότι με βλέπω να παίρνω πόδι από εκεί. Δεν μου άρεσε αυτό καθόλου αυτό που έγινε. Ευτυχώς που είναι και η Λουκία εκεί και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει.

- Κοίτα μωρό μου γιατί στενοχωριέσαι; Εσύ είσαι ικανή. Θα τα καταφέρεις. Και να σου πω και κάτι; Μήπως είναι η ώρα να αλλάξεις εταιρεία; Να έρθεις για παράδειγμα στη δική μου δουλειά; Να προσπαθήσουμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι;

Η Νανά ούτε που να ακούσει δεν ήθελε για παιδί ακόμα. Γι’ αυτό και φρόντιζε να παίρνει πάντα αντισύλληψη. Ήθελε να καθίσει στην εταιρεία. Πίστευε ότι μπορούσε να κάνει κάποια καριέρα. Δεν επέμεινα, γιατί δεν ήθελα να την πληγώσω. Την αγαπούσα πολύ.

Μια άλλη φορά που μιλήσαμε μου είπε ότι θέλει να κάνει κάτι που να είναι στα πλαίσια των σπουδών της. Μου είπε τότε ότι

- Εσύ καλά είσαι στο αντικείμενο που σπούδασες. Αλλά εγώ;

Δε συνεχίσαμε τη συζήτηση. Το απόγευμα καθίσαμε στο σαλόνι. Κάναμε κάποια τηλέφωνα ο καθένας. Το βράδυ η Νανά άνοιξε το λάπτοπ της. πήγα από πίσω της. Έβλεπα κοίταζε μια σελίδα με γυναικεία εσώρουχα. Πρόσεξα όμως ότι και μια άλλη καρτέλα που ήταν ανοιχτή. Πήγα κάθισα δίπλα της και πήρα το ποντίκι από τα χέρια της. Άνοιξα την άλλη καρτέλα. Ήταν ένα site με πορνό. Γελάσαμε κι οι δυο.

- Τι βλέπει το μωράκι μου;

- Στάσεις βλέπει το μωράκι σου, μου λέει με νάζι. Θέλω να δοκιμάσουμε αυτό απόψε…

και μου έδειξε ένα ζευγάρι που έπαιζε ο ένας μαλακία στον άλλο. Ύστερα η κοπέλα ανέβηκε στον πούτσο του και άρχισε να του τον τρίβει στα μουνόχειλα μέχρι που έχυσε.

Παρατήσαμε το λάπτοπ και πήγαμε στο δωμάτιο. Γυμνωθήκαμε γρήγορα-γρήγορα. Στην αρχή φιληθήκαμε με πάθος τρίβοντας ο ένας το κορμί του πάνω στον άλλο. Αρχίσαμε να παίζει ο ένας τον άλλο με το χέρι. Είχαμε ανάψει για τα καλά. Με ξάπλωσε ανάσκελα και άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου. Ένιωθα την υπέροχη αίσθηση από τα μουνόχειλα. Είχαμε γίνει μούσκεμα με τα υγρά της. Σε λίγο άρχισα να χύνω. Συνέχισε το τρίψιμο μέχρι που έχυσα. Ύστερα από ένα λεπτό έχυσε κι αυτή. Έπιανε τα βυζιά της, τσιμπούσε τις ρώγες της και έχυνε. Δε με άφηνε να την αγγίξω. Ήταν όλα μέσα στο παιχνίδι. Τόσο τέλεια. Τόσο υπέροχα!

Αυτή η βδομάδα πέρασε με πειραματισμούς. Δεν ξέρω τι μας είχε πιάσει από εκείνη τη μέρα. Βλέπαμε στάσεις και προσπαθούσαμε να τις μιμηθούμε.

Μια μέρα θυμάμαι ότι τη βρήκα να είναι γυμνή μετά το μπάνιο και να ψάχνει τα εσώρουχά της. Πήγα και εγώ γυμνός πίσω της και την αγκάλιασα.

- Έλα μωράκι μου! Άσε με να τελειώσω αυτό που κάνω! Μου είπε ναζιάρικα.

- Θα το κάνεις αργότερα γλυκιά μου, ίσως και αύριο!

- Γιατί δε με αφήνεις;

- Γιατί σε θέλω εδώ και τώρα.

Την τράβηξα στο κρεβάτι και άρχισα να τη φιλάω παντού σε όλο το σώμα. Την άναψα. Την έβαλα ανάσκελα. Της έβαλα τρία μαξιλάρια στη μέση της και της ζήτησα να σηκώσει τα πόδια της. τότε πήγα από πάνω της και την καβάλησα σταυρωτά σχηματίζοντας ψαλίδι. Το μουνί της ήταν προς τα πάνω. Κάρφωνα τον πούτσο μου μέσα αργά. Τον έβλεπα να χώνεται μέχρι μέσα και τα αρχίδια μου ακουμπούσαν στα μουνόχειλά της. Ήταν φανταστική στάση. Κουραστική για μένα αλλά ήταν χάρμα οφθαλμών.

- Σκίσε με ψωλαρά μου… έλεγε και βογκούσε από καύλα.

Δεν ήταν στάση για να χύσουμε εύκολα κι οι δυο. Απαιτούσε προσπάθεια κι από τους δυο. Σε λίγο κουραστήκαμε. Έβγαλα το ένα μαξιλάρι και στάθηκα γονατιστός ανάμεσα και στα δυο της πόδια. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Ένιωσα τα υγρά της να με πλημυρίζουν. Έχυνε και βογκούσε δυνατά. Έχυσα κι εγώ μέσα της αφήνοντας το σώμα μου να συσπάται. Ο οργασμός που βίωσα ήταν πολύ δυνατός. Το ένιωσε κι εκείνη. Έπεσα πάνω της λαχανιασμένος προσπαθώντας να βρω την αναπνοή μου. Κι εκείνη είχε ιδρώσει πολύ. Δεν άντεχε άλλο. Κυλιστήκαμε στο πλάι κάτω από τα μαξιλάρια. Μείναμε αγκαλιασμένοι να λέμε ερωτόλογα ο ένας τον άλλο. Την αγκάλιασα τρυφερά. Νιώθαμε πόσο πολύ αγαπάει ο ένας τον άλλο.

Ήταν μια Παρασκευή βράδυ. Γυρίσαμε κατάκοποι από τη δουλειά. Ξεκουραστήκαμε και βγήκαμε για ποτό. Πήγαμε σε ένα κλαμπ. Μαζί της ήταν κι η Λουκία από τη δουλειά της. Η Λουκία και ο Γιάννης ο άντρας της. Ο Γιάννης δούλευε σε μεταφορική εταιρεία οδηγός. Η Λουκία ήταν μια αρκετά εμφανίσιμη κι ωραία γυναίκα. Με αθλητικό σώμα που η ίδια πάντα φρόντιζε να τονίζει τις χάρες της. Εκεί που καθόμαστε και πίναμε το ποτό μας έβλεπα ότι τα διάφορα βλέμματα των αντρών να πέφτουν πάνω στη Νανά και Λουκία. Σε μια στιγμή ένας τύπος πλησιάζει τη Λουκία και της συστήνεται. Δεν άργησε ο Γιάννης να γίνει πυρ και μανία. Ήταν έτοιμος να τον αρπάξει. Με τη μεσολάβηση του μπάρμαν το πράγμα σταμάτησε. Ο άνδρας που την πλησίασε έφυγε. Ξενερώσαμε με όλη τη φάση. Σε λίγο πληρώσαμε και φύγαμε.

Στο δρόμο προς το πάρκινγκ η Λουκία με το Γιάννη έριξαν ένα ωραίο καυγά. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Γιάννης ζήλεψε. Εγώ στην αρχή χαμογέλασα με το σκηνικό. Αργότερα όμως σκέφτηκα, ότι αν μου συνέβαινε εμένα, δεν νομίζω ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμος. Ήμουν σίγουρος ότι θα πιανόμουν στο ξύλο, ίσως και πιο εύκολα από το Γιάννη.

Φτάσαμε στο σπίτι μας. Καθίσαμε λίγο στο σαλόνι. Σε μια στιγμή η Νανά σηκώθηκε να πάρει ένα ποτήρι νερό. Πήγα πίσω της. φορούσε μια πιτζάμα. Την αγκάλιασα και τη φίλησα στο λαιμό. Πήγαμε παραπατώντας και αγκαλιασμένοι στην κρεβατοκάμαρα. Την έριξα στο κρεβάτι. Τη γύμνωσα. Άρχισα να τη φυλάω στο λαιμό από πίσω. Χωρίς πολλά την καβάλησα και της τον έχωσα έσπρωχνα τον πούτσο μου μια στο μουνί της, μια στο κώλο της. Ήμουν πολύ καυλωμένος. Σε λίγο έχυσα μέσα στο μουνί της.

Γυρίσαμε ανάσκελα. Ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Πιάσαμε συζήτηση για το σκηνικό με τη Λουκία.

- Πάντως Νανά μου, το προκάλεσε όλο αυτό η Λουκία.

- Πώς ρε συ; Τι λες τώρα;

- Έλα βρε βλαμμένο. Από μένα την καλύπτεις; Αφού με το Γιάννη μόλις που γνωριζόμαστε. Αφού την είδα πώς τον κοίταζε τον άλλο. Έτσι δεν είναι;

- Δεν σου ξεφεύγει τίποτα ρε;

- Ε… έτσι είμαι εγώ, γάτα.

- Μμ! Σιγά τη γάτα!, είπε πειράζοντάς με. Εσύ δηλαδή, δε θα ζήλευες αν φλέρταρα με κάποιον στο μπαρ;

- Ναι! Θα ζήλευα. Κι ίσως εγώ να έβγαζα τον τύπο έξω και τον περιποιόμουν ιδιαίτερα.

- Παλληκαρά μου εσύ! Και πώς τότε μου το έπαιζες άνετος και κουλτουριάρης όταν σε ρώτησα για το αν θα δεχόσουν να κάνουμε παρτούζα τις προάλλες; Όλο λόγια είσαι!

- Κοίτα άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Η παρτούζα δεν σημαίνει κέρατο. Έτσι δεν είπαμε; Άλλο να μπαίνουν κι άλλοι στο παιχνίδι επί ίσοις όροις, δηλαδή ζευγάρι. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα δεχόμουν να μπει μόνο ένας άντρας ανάμεσά μας κι εγώ να βλέπω να σε πηδάει μπροστά μου. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

- Δηλαδή σε ζευγάρι δε θα έλεγες όχι;

- Μα τι σ’ έπιασε απόψε; Είπα, ότι αν γινόταν μια φορά και μόνο, όχι. Αφού βέβαια θα συμμετείχαμε κι δυο. Και φυσικά αν δεν θα υπήρξε μετά πρόβλημα μεταξύ μας. Απλά αν θέλαμε να πειραματιστούμε.

- Κοίτα κι εγώ πάνω σε αυτό συμφωνώ. Ότι αν δεν θα υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα μεταξύ μας. Ούτε να το συζητήσω σαν ιδέα δε θα ήθελα αν έβλεπα ότι σε ενοχλούσε. Κατάλαβες μωράκι μου; Και πλησίασε και με φίλησε στο μάγουλο. Γιατί σ’ αγαπάω αγοράκι μου! Πάρα πολύ! Μα πάρα πολύ! Και με φίλησε στο στόμα.

- Σ’ αγαπάω κοριτσάκι μου. Σ’ αγαπάω. Να το ξέρεις αυτό. Κι όποιος προσπαθήσει να μπει ανάμεσά μας να μας χωρίσει, τότε μάλλον θα πρέπει να έχει καλέσει το χάρο τον ίδιο σε δείπνο.

Αγκαλιαστήκαμε και μας πήρε ο ύπνος. Το πρωί πήγαμε στους γονείς της. φτάσαμε εκεί. Περάσαμε ένα ωραίο σαββατοκύριακο. Γυρίσαμε Κυριακή βράδυ αργά.

Την άλλη μέρα πίσω στη δουλειά. Κάποια στιγμή πήρα την Νανά στο τηλέφωνο. Μιλήσαμε. Ήθελα να την ακούσω. Μετά από ένα λεπτό ομιλίας χτύπησε η πόρτα του γραφείου της. Ήταν ο προϊστάμενός της. Έκλεισε το κινητό της, η μάλλον προσπάθησε. Καθόμουν και άκουγα. Τίποτα ενδιαφέρον στην αρχή. Η Νανά δεν κατάλαβε ότι το τηλέφωνό της δεν έκλεισε. Ο Προϊστάμενος έφυγε. Ήμουν έτοιμος να μιλήσω δυνατά. Όταν άκουσα μια γυναικεία φωνή. Ήταν η Λουκία. Την αναγνώρισα.

- Έφυγε ο Στράτος; τη ρώτησε.

- Ναι, έφυγε.

- Μα δε μου λες δεν είναι κούκλος! Δεν σου αρέσει;

- Τι λες βρε Λουκία; Της είπε η Νανά. Τι να δω σε αυτόν; Ναι, είναι λίγο εμφανίσιμος. Αλλά να σου πω, μπροστά στο Δημήτρη μου δεν πιάνει μία!

- Εντάξει βρε συ λέμε τώρα. Δε λέω, ο Δημήτρης σου ωραίος άντρας είναι. Αλλά εσύ δεν μπαίνεις ποτέ στον πειρασμό να κοιτάξεις και κάποιον άλλο;

- Κοίτα βρε συ Λουκία. Ναι, δε λέω και εγώ ρίχνω ματιές στο δρόμο όταν βλέπω έναν ωραίο άντρα που είναι αξιοπρόσεχτος. Αλλά μέχρι εκεί. Ξέρεις ότι είμαι ερωτευμένη με το Δημήτρη μου μέχρι τα μάτια. Για μένα ο Δημήτρης μου είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μου, το κατάλαβες; Τι άλλο να σου πω;

- Κοίτα, την Πέμπτη πήγα με το παιδί που δουλεύει στο πάρκινγκ. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο ωραία πέρασα. Έλειπε ο Γιάννης σε δρομολόγιο. Με ξεπάτωσε! Ήταν υπέροχο!

- Τι να πω; Αφού τη βρίσκεις… Είπε η Νανά. Καλά φαντάζεσαι τι θα γίνει βρε βλαμμένο αν το μάθει ο Γιάννης; Τι θα κάνεις βρε βλαμμένη; Κι είναι πολύ καλό παιδί ο Γιάννης.

- Ε, θα φωνάξει και μετά θα τον καταφέρω, θα τον τουμπάρω. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που τον κερατώνω. Τη βρίσκω. Εγώ το Γιάννη αγαπώ. Αλλά θέλω και αλλαγές, λίγη ποικιλία. Να φανταστείς προχθές που πήγα με το παιδί που δουλεύει στο πάρκινγκ κανονίσαμε να συναντηθούμε και μαζί με ένα φίλο του. Δεν ξέρεις πόσο περιμένω την ώρα να με ξεσκίσουν κι οι δυο.

- Είσαι τρελή! Τι να σου πω;

Ξαφνικά το μάτι της Νανάς θα έπεσε στο κινητό της. Το πήρε στο αυτί να ακούσει.

- Δημήτρη;

Απομακρύνθηκα. Και κάνοντας πως μπαίνω στο γραφείο είπα δυνατά.

- Στάσου Νικολέτα – στην υπάλληλό μου – να πάρω το κινητό μου και πάμε να δούμε τι γίνεται με αυτή τη φόρτωση.

Το έχαψε ότι εγώ δεν ήμουν στο τηλέφωνο κοντά. Πήρα το τηλέφωνο και το έκλεισα κάνοντας θόρυβο με διάφορα πράγματα από το γραφείο μου. Έτσι δεν κατάλαβε ότι εγώ άκουσα όλη τη στιχομυθία της με τη Λουκία.

Το απόγευμα γύρισα στο σπίτι αργά. Η Νανά με περίμενε. Ήμουν ευτυχισμένος με τα όσα άκουσα στο τηλέφωνο. Ένιωσα μια σιγουριά για την αγάπη μου. Καμάρωνα! Ένιωθα πόσο τυχερός άνθρωπος είμαι που είμαι μαζί της. Φάγαμε και αμέσως πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και κάναμε έρωτα. Μάλιστα, ήμουν τόσο τρυφερός μαζί της που η ίδια μου είπε ακόμη μια φορά ότι μαζί μου της φαίνεται κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη μας φορά. Εκείνο το βράδυ δεν την άφησα ήσυχη καθόλου. Μας πήρε σχεδόν το πρωί.

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τότε. Οι ευθύνες της Νανάς μεγάλωσαν στη δουλειά. Πήρε προαγωγή και φυσικά και αύξηση. Αργούσε να έρθει από τη δουλειά. Η ζωή μας ήταν ενδιαφέρουσα θα έλεγα όπως και πριν. Οι πειραματισμοί κάποιες φορές έδιναν και έπαιρναν στο σεξ. Αλλά σαν κάτι όμως να είχε σβήσει εδώ και έξι μήνες. Δεν ξέρω. Μυριζόμουν μια αλλαγή στη συμπεριφορά της. Έμοιαζαν όλα από μέρους της πιο τυπικά πιο ρουτινιάρικα. Και μερικές φορές νόμιζα ότι το κάνει απλά για μένα από υποχρέωση και μόνο. Δεν είχε εκείνη την παρόρμηση που είχε για το σεξ μαζί μου. Το απέδιδα όμως στην κούραση, το άγχος και τις υποχρεώσεις που ανέλαβε. «Ίσως είναι φυσικό», σκεφτόμουν.

Ήταν Τρίτη απόγευμα. Εκείνο το απόγευμα η Νανά είχε σχολάσει νωρίτερα. Μετά το φαγητό πήγαμε στο σαλόνι. Καθίσαμε και πίναμε καφέ. Η Νανά είχε το λάπτοπ στα χέρια.

- Τι βλέπεις της λέω;

- Στάσεις, μου λέει, μ’ ένα νάζι.

Πάω δίπλα της και βλέπω ότι όλα τα βίντεο που έβλεπε είχαν να κάνουν με αλλαγή συντρόφων και σεξ με τέσσερα και πάνω άτομα. Τρελάθηκα.

- Έφαγες καινούριο κόλλημα;… της λέω.

- Ναι! Μου απάντησε. Δεν είναι ωραίο; Κάτσε να το δεις αυτό!

Και μου έδειξε ένα βίντεο που άρχισε η σκηνή με δύο κοπέλες και δύο άντρες σε ένα σαλόνι. Φαίνονταν ότι κάποιοι κάλεσαν ένα ζευγάρι με το σκοπό αυτό. Να κάνουν σεξ δηλαδή όλοι μαζί. Δεν λέω, ως θέαμα ήταν ερεθιστικό. Αλλά όλα όσα λέγαμε μέχρι τότε νόμιζα ότι ήταν μόνο στη θεωρία. Έβλεπα όμως τη Νανά, γιατί την ήξερα καλά, ότι το έβλεπε σοβαρά.

- Τι θα έλεγες μωρό μου να το δοκιμάσουμε;

- Είσαι καλά; Με ποιους βρε παιδί μου. Και πού θα τους ξέρουμε; Να κολλήσουμε και τίποτα;

- Σκέφτηκα με φέρω τη Ελπίδα. Μια φίλη μου από τη δουλειά. Με τον άντρα της. Τα παιδιά το έχουν κάνει πολλές φορές με άλλα ζευγάρια και μου είπε ότι ήταν υπέροχο. Εξάλλου δεν πάνε με ένα οποιοδήποτε ζευγάρι. Εσύ τι λες;

- Τι να σου πω; με πιάνεις απροετοίμαστο. Βλέπω όμως ότι πρέπει να το συζητήσατε οι δυο σας.

- Ναι το έχουμε συζητήσει δυο τρεις φορές. Δεν ξέρω βρε μωράκι μου, στο είπα γιατί το συζητούσαμε κι εμείς μερικές φορές. Μη μου θυμώνεις! Μια κουβέντα είπα, είπε με ένα νάζι. Αν δεν θες, δεν το συζητάμε καθόλου. Κι αν, λέω αν, σε περίπτωση που το κάναμε και δεν αρέσει στον έναν μας το σταματάμε μαχαίρι και δεν το συζητάμε πια καν. Το σταματάμε κι εκείνη τη ώρα. Είσαι το μωράκι μου κι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει σε καμιά περίπτωση.

- Βλέπω ότι το έχεις δουλέψει καλά το θέμα στο μυαλό σου; της απάντησα. Τι να σου πω; Εσύ το θέλεις τόσο πολύ;

- Όχι βρε χαζούλη! Να, να το δοκιμάσω θα ήθελα μόνο. Πού ξέρεις; Μπορεί κι εγώ να μην αντέξω να σε δω να γαμάς την Ελπίδα, μπορεί να μη μου αρέσει κι εμένα. Γιατί, τι νομίζεις ότι εγώ είμαι σίγουρη; Απλά να δοκιμάσουμε θα ήθελα. Αλλά άμα δε θέλεις σταματάμε και την κουβέντα μας εδώ.

Η συζήτηση προχώρησε πολύ χαλαρά για το θέμα. Κάτι όμως πάγωσε μέσα μου. Ξαπλώσαμε το βράδυ. Κάναμε δυο φορές έρωτα. Ύστερα δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κάτι δε μου κολλούσε σε όλο αυτό. Δεν λέω, ίσως κάπου να με δαιμόνιζε η ιδέα. Αλλά είχα τις επιφυλάξεις μου. Ήταν κι αυτό, όταν μου έσκασε στο μυαλό η κουβέντα της Λουκίας για το Στράτο πριν ένα χρόνο περίπου. Εκείνο το βράδυ άργησε να με πάρει ο ύπνος.

Την άλλη μέρα η Νανά γύρισε από τη δουλειά μέσα στη τρελή χαρά και τις γλύκες. Όταν καθίσαμε στο τραπέζι της κουζίνας μετά το φαγητό και πίναμε τον καφέ μας, μου το ξεφούρνισε.

- Μίλησα στην Ελπίδα. Ενθουσιάστηκε. Τι λες το κάνουμε μια φορά; Μια φορά μόνο! Έλα μωρό μου! Να δούμε πώς είναι!

Το σκέφτηκα…

- Και πώς είναι η Ελπίδα;

- Α! Ωραία ως γυναίκα. Αρκετά σέξι κι απελευθερωμένη.

- Έχεις καμιά φωτογραφία της;

- Ναι έχω,

Και μου έδειξε μία που φαίνονταν μόνο το πρόσωπό της. Μου έκανε εντύπωση η φωτογραφία. Ήταν πολύ επαγγελματική. Σαν να την τράβηξε επαγγελματίας. Κάτι δεν μου κόλλαγε σε όλο το σκηνικό.

- Από σώμα πώς πάει;

- Ωραία μου λέει. Άμα γίνει φάση πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς να τη γαμήσεις. Έχει πολύ ωραίο σώμα.

- Κι ο άντρας της;

- Ο Στράτος; Καλός. Πιο μεγάλος από σένα. Είναι διευθυντής στην εταιρία.

- Ο.Κ. λέω.

Σκέφτηκα ότι, «αν γίνεται πίσω από την πλάτη μου, θα το μάθω». Και τότε αλίμονο σε όλους!

- Αγάπη μου το ήξερα ότι θα συμφωνούσες! Είπε με ένα ανεξήγητο ενθουσιασμό. Και με φίλησε στο μάγουλο.

Το βράδυ εκείνο πηδηχτήκαμε τρεις φορές. Ήταν τόσο θερμή που είχε καιρό να με ξεζουμίσει έτσι. Την τρίτη φορά με άφησε και έβαλα το πουτσοκέφαλο μέσα στον κώλο της λίγο πριν χύσω και τελείωσα μέσα της. Σηκώθηκε πήγε πλύθηκε και ήρθε και έπεσε τρυφερά στην αγκαλιά μου. Δε λέω μου άρεσε που ήταν τόσο τρυφερή μαζί μου. Είχα καιρό να τη νιώσω έτσι δίπλα μου. Αλλά οι υποψίες στο μυαλό μου πλέον είχαν φωλιάσει για τα καλά.

Πέρασαν δύο μέρες. Κανονίστηκε το ραντεβού για τις 8:00 το βράδυ. Η Νανά ήταν έτοιμη από πριν δύο ώρες. Εγώ ήρθα πιο μετά από τη δουλειά. Μπήκα στο μπάνιο. Μόλις έκανα ντους άνοιξα ένα συρτάρι να πάρω κάτι μπατονέτες. Άθελά μου άνοιξα το κάτω ντουλάπι και έπεσε ένα χάρτινο κουτί. Ήταν ένα κλύσμα. Είχε μόλις χρησιμοποιηθεί. Τότε κατάλαβα ότι η κυρία Νανά μας ήταν μέσα στην τρελή χαρά. Ήθελε να γλεντήσει και το κωλαράκι της απόψε. Θύμωσα για μια στιγμή. Ήθελα να της πω να το ακυρώσει. Τέτοια προετοιμασία δεν έκανε ποτέ για μένα από μόνη της. Τώρα τί ήθελε να μην την παρεξηγήσουν; Να μη γίνει ρεζίλι; Μην τυχόν και λερώσει τον πούτσο του Στράτου; Αλλά από την άλλη την πλευρά έτσι δε θα μου έφευγαν ποτέ οι υποψίες και θα καταντούσα σαν το Γιάννη και ίσως χειρότερα. Εξάλλου αν συνέβη τίποτα πίσω από την πλάτη μου αυτή ήταν ίσως η μόνη ευκαιρία μου να το δω, να το καταλάβω και να το μάθω. Την ήξερα καλά. Δε θα μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα από μένα. Πήγα στο σαλόνι. Κάθισα. Ήμουν λίγο σφιγμένος. Αντίθετα η Νανά ήταν μέσα στη τρελή χαρά. Ήρθε δίπλα μου.

- Χαλάρωσε μωράκι μου. Θα περάσουμε ωραία. Και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο.

Σε λίγο χτύπησε το κουδούνι. Η Νανά τούς υποδέχθηκε με ένα ωραίο ζεστό χαμόγελο.

- Τι κάνεις Νανά; Είπε ο Στράτος.

- Καλά Στράτο. Ελάτε να σας συστήσω τον άντρα μου.

Χαιρέτησε την Ελπίδα με ένα φιλί και μια αγκαλιά σαν να ήταν γνωστές για πολλά χρόνια. Μπήκαν μέσα. Η Ελπίδα ήταν μια μελαχρινή νέα κοπέλα με σπαστά μαλλιά μέχρι την πλάτη. Αρκετά ωραίο σώμα. Το στήθος της πλούσιο, στητό και ένα όμορφο πρόσωπο. Κι αρκετά νεότερη από το Στράτο. Το Στράτο τον έκανα ίσως και πενήντα, αλλά η Ελπίδα ήταν δεν ήταν 30, ίσως και μικρότερη. Σχεδόν στην ηλικία της Νανάς πάνω κάτω. Ο Στράτος ήταν ένας αδύνατος άντρας, καθόλου γυμνασμένος· άνθρωπος του γραφείου θα έλεγα. Κάθισαν στον καναπέ απέναντι. Έβαλα ποτά και τους πρόσφερα. Μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων στην αρχή για να σπάσει ο πάγος. Σε κάποια στιγμή λέει η Ελπίδα:

- Δημήτρη, σου εξήγησε η Νανά το λόγο της επίσκεψης να φανταστώ;

- Ναι, αμέ, της απάντησα, τον ξέρω. Με τη Νανά το είχαμε κουβεντιάσει και παλιότερα. Τώρα όλο αυτό ήταν σκέψη κι επιθυμία της Νανάς και δεν θα ήθελα να της χαλάσω χατίρι.

- Χαλάρωσε! Εμείς με το Στράτο το έχουμε κάνει πολλές φορές και δεν το έχουμε μετανιώσει. Έτσι δεν είναι αγάπη μου;

- Ναι, ασφαλώς, έτσι είναι μωρό μου…

της απάντησε ο Στράτος και τη φίλησε στο στόμα με ένα πεταχτό φιλί.

- Για να δούμε!, είπα θέλοντας να δικαιολογήσω ίσως την αμηχανία μου εκείνη τη στιγμή.

- Σε καταλαβαίνω να έχεις ενδοιασμούς ως πρώτη φορά που είναι. Θα δεις όμως θα σου αρέσει.

Σηκώνεται τότε η ελπίδα και έρχεται δίπλα μου. Βγάζει τη ζακέτα που φορούσε. Άπλωσε το χέρι πάνω στο μπούτι μου. Η Νανά έκατσε δίπλα στο Στράτο. Έσκυψε και τον φίλησε πεταχτά στο στόμα.

- Μου επιτρέπεις αγάπη μου ε;… είπε στο Στράτο.

- Ναι, μωρό μου, της απάντησε ο Στράτος, πήγαινε στο Δημήτρη μωρό μου!

Η Ελπίδα ήρθε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα στο στόμα.

- Χαλάρωσε μου λέει η Ελπίδα και πες πως είμαστε οι δυο μας. Μην τους σκέφτεσαι γι’ αρχή τουλάχιστον.

Όλη η φάση άρχισε να μου αρέσει στην αρχή. Η Νανά είχε μείνει με το σουτιέν. Σε λίγο πήρα την πρωτοβουλία και γδύθηκα πρώτος. «Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει!», σκέφτηκα.

Έπιασα την Ελπίδα κι την έβαλα να γονατίσει. Έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της Ελπίδας. Άρχισε να την πιπώνει σαν επαγγελματίας. Τον έχωνε ολόκληρο μέσα της. τρελάθηκα. Παρόλο το μέγεθος δε δυσκολεύτηκε καθόλου μερικές φορές να τον χώνει μέχρι το λάρυγγα. Ωραίο το σεξ με τη Νανά αλλά τέτοια πίπα ποτέ δεν μου πήρε! Αλλά η έκπληξη όμως ήρθε από την πλευρά της Νανάς, όταν την είδα κι αυτήν να παίρνει ολόκληρο τον πούτσο του Στράτου στο στόμα της. τέτοια βαθιά πίπα δε μου έκανε ποτέ εμένα. Θύμωσα αλλά κρατήθηκα. Πέρασε φευγαλέα η σκέψη ότι παρασύρθηκε από τον τρόπο που με πίπωνε η Ελπίδα. Εγώ έκλεισα τα μάτια μου σηκώνοντας το κεφάλι προς τα πάνω εκφράζοντας ανοιχτά την ηδονή που ένιωθα στην πίπα της Ελπίδας. Βογκούσα από ευχαρίστηση. Λίγες φορές το έκανα αυτό. Αυτή τη φορά όμως ίσως και κάπου μέσα μου ήθελα να προβληματίσω και λίγο τη Νανά.

Την έπιασα τρυφερά από το χέρι σαν τον καβαλιέρο που σηκώνει την μπαλαρίνα. Την έπιασα και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα. Ανταπέδιδε τα φιλιά με βαθιά γλωσσόφιλα. Έκυψα πήρα τα όμορφα στητά βυζιά της στο στόμα μου. Ήταν λίγο πιο μεγάλα από της Νανάς. Την έβαλα ξανά να γονατίσει.

- Κράτησέ τα με τα χέρια σου. Θέλω να παίξεις τον πούτσο μου ανάμεσά τους.

Το έκανε. Άρχισα τις παλινδρομικές κινήσεις ανάμεσα στα βυζιά της. Η Ελπίδα σε φάσεις έπαιρνε στα πεταχτά το πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα της. Έφτυνε τον πούτσο μου να γλιστρά ανάμεσα στα βυζιά της. Ο Πούτσος μου είχε σκληρύνει πάρα πολύ. Ήμουν σίγουρος ότι αν συνέχιζα λίγο ακόμα θα έχυνα.

Έσκυψα και έκανα ένα γλειφομούνι την Ελπίδα που την έκανα να αναστενάζει και να βογκάει δυνατά. Έχυνε! Το μουνί της μου πλημύρισε ο στόμα. Σε λίγο σηκώθηκα. Η Ελπίδα έβγαλε ένα προφυλακτικό από την τσάντα της και μου το φόρεσε. Την έβαλα Ελπίδα στα τέσσερα και τη σφυροκοπούσα στο μουνί της. Ο Κώλος της ήταν μια υπέροχη θέα μπροστά μου καθώς της τον έχωνα.

Η Νανά είχε καβαλήσει το Στράτο και χοροπηδούσε πάνω στον πούτσο του. Έπιανε τις ρώγες του πότε πότε και τις τσιμπούσε. Εκείνος χούφτωνες τα όμορφα βυζιά της και την κρατούσε καθώς τη γαμούσε. Έκυψε η Νανά σε μια στιγμή και άρχισε να τον φιλάει στο στόμα. Του έπιασε το πρόσωπο ανάμεσα στα χέρια της με μια τρυφερότητα και άρχισε να τον φιλάει στα χείλη. Θα έλεγε κανείς από την σκηνή αυτή ότι πρόκειται για δύο φλογερά ερωτευμένους. Σε λίγο σηκώθηκαν και η Νανά ακούμπησε όρθια στην πλάτη του καναπέ τουρλώνοντας τον κώλο της. Ο Στράτος πήγε από πίσω.

Εγώ γύρισα ανάσκελα την Ελπίδα και της σήκωσα τα πόδια ψηλά. Της τον έχωσα μέσα και άρχισα να τη γαμάω. Είχα καυλώσει πολύ.

Σε λίγο είδα τον Στράτο να βγάζει το προφυλακτικό. Άρχισε να παίζει τον πούτσο του στο πρόσωπο της Νανάς και να χύνει στο πρόσωπο της μια κι είχε γονατίσει μπροστά του και περίμενε με ανυπομονησία να τελειώσει στο πρόσωπό της κοιτώντας τον με ένα καυλιάρικο βλέμμα. Εκείνη έγλειφε όσα χύσια μπορούσε γύρω από τα χείλη της. Πήρε μετά τον πούτσο του στο στόμα και τον καθάρισε. Αυτό δεν το έκανε ποτέ με τόση προθυμία σε μένα, αν και το έχει κάνει πολύ λίγες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού τόσο καιρό που είμαστε μαζί, σκέφτηκα. Μου έλεγε ότι σιχαινόταν τα χύσια. Εγώ έχυσα πάνω στα βυζιά της Ελπίδας βγάζοντας το προφυλακτικό. Η Ελπίδα μου πήρε τον πούτσο στο στόμα και άρχισε να τον γλείφει χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Καθίσαμε. Χαλαρώσαμε. Η Ελπίδα κάθισε δίπλα στο Στράτο και τον φίλησε.

- Σου άρεσε η Νανά αγόρι μου;

- Τέλεια… απάντησε εκείνος. Η φίλη σου είναι υπέροχη!

- Μ… ζηλεύω! του είπε και τον φίλησε. Εσένα σου άρεσε Δημήτρη; Με ρώτησε η Ελπίδα.

- Ναι πολύ! Ήταν υπέροχο. Με στράγγισες!

- Πού να δεις τι θα δεις τι σου έχω για το δεύτερο γύρο!

- Νανά εσένα πώς σου φάνηκε; Ρώτησα αιφνιδιάζοντάς της. Δεν περίμενε να τη ρωτήσω.

- Ωραία ήταν, τέλεια. Έχυσα δυο φορές και το ευχαριστήθηκα. Είπε με ένα ύφος που σε μένα που την ήξερα έμοιαζε ότι κάτι κρύβει. Δεν ήταν η αυθόρμητη Νανά που ήξερα.

Καθίσαμε λίγη ώρα γυμνοί σαχλαμαρίζοντας. Η Ελπίδα έσκυψε και άρχισε να πιπώνει το Στράτο. Η Νανά γονάτισέ μπροστά μου και άρχισε την πίπα. Έπρεπε να γίνει και κάτι μεταξύ μας, να αποδείξουμε ότι και μεταξύ μας δεν υπάρχει πρόβλημα από όλο αυτό που γινόταν, ότι εμείς συνεχίζουμε ως ζευγάρι όπως πριν. Έπρεπε τουλάχιστον να το παίξουμε άνετοι. Και να δείξουμε ο ένας στον άλλο ότι μια αλλαξοκωλιά δεν μας ενοχλεί καθόλου, ούτε επηρεάζει την μεταξύ μας σχέση. Να «αποδείξουμε» μεταξύ μας πόσο «δυνατή» είναι αυτή η σχέση. Ωραία τρυφερή η πίπα αλλά έβαζε μόνο το κεφάλι μέσα. Την έπιασα από το κεφάλι και της τον πίεσα μέσα, να το κάνει όπως και με το Στράτο, βαθιά. Δεν είπε τίποτα. Το έκανε, συνέχισε χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Ασφαλώς ο δικός μου ήταν φανερά πιο μεγάλος και χοντρός από του Στράτου. Σε κάποια στιγμή ο θυμός που ένιωθα εκείνη τη στιγμή με έκανε να τον πιέζω με δύναμη σχεδόν κόντεψε να πνιγεί. Τα μάτια της σε κάποια φάση είχαν δακρύσει από την πίεση. Κι ακόμα και τότε δε μίλησε, δεν έφερε αντίρρηση. Το είδε η Ελπίδα.

Έφυγε από το Στράτο και γονάτισε δίπλα μου. Έπιασε τον πούτσο μου από το στόμα της Νανάς και τον έβγαλε. Ήταν σαν να τη λύτρωνε. Η Νανά πήρε μια βαθιά ανάσα. Ήταν σαν να σώθηκε από κάποιο βασανιστήριο εκείνη την ώρα, από μια πιθανή έκρηξη θυμού από μέρος μου. Η Νανά μόλις πήρε μια ανάσα, πήγε στον Στράτο μπουσουλώντας σαν να περίμενε με ανυπομονησία τη στιγμή, χαμογελαστή κοιτώντας τον στα μάτια και χαμογελώντας. Σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φιλιούνται με πάθος στο στόμα. Κατέβηκε και άρχισε να φιλά τα πανέμορφα βυζιά της. Την ξάπλωσε ανάσκελα και έπεσε πάνω της. Άρχισε να τη φιλάει στο στόμα με γλωσσόφιλα. Η Νανά σήκωσε τα πόδια στους ώμους. Μπήκε αμέσως μέσα της. Τη γαμούσε κανένα πεντάλεπτο σε αυτή τη στάση. Η Νανά έχυσε. Το κατάλαβα από τα βογκητά που έκανε. Τον έβγαλε, δε φορούσε προφυλακτικό. Την έστησε στα τέσσερα απέναντί μου. Εκείνος μπήκε μέσα της. Άρχισε να τη γαμάει δυνατά. Η Νανά μαλάκιζε το μουνί της.

- Σ’ αρέσει αστεράκι μου; Τη ρώτησε ο Στράτος.

- Ναι, μωρό μου! Της ξέφυγε, και ύστερα δαγκώθηκε.

Έριξε μια λοξή ματιά σε μένα. Έκανα τον αδιάφορο. Έτσι την αποκαλούσα μόνο εγώ μόνο όταν κάνα έρωτα, γιατί της άρεσε. Κι εκείνο το μωρό μου… Εκεί ήταν που οι υποψίες μου άρχισα να επαληθεύονται. Μου ήρθε κεραμίδα. Ήμαστε απέναντι ο ένας από τον άλλο. Η Νανά σε κάποια στιγμή με κοίταξε στα μάτια. Της έστειλα ένα φιλί και της χαμογέλασα. Δεν ανταπέδωσε. Εγώ κάποια στιγμή, Σηκώνω την Ελπίδα. Ξαπλώνω στο πάτωμα και βάζω την Ελπίδα να καθίσει πάνω στον πούτσο μου. Μου φόρεσε ένα προφυλακτικό και τον πήρε αμέσως στο μουνί της έχοντας την πλάτη σε μένα. Συνεχίσαμε για δύο τρία λεπτά. Τη σήκωσα και την έστησα στα τέσσερα. Τη γάμησα για λίγο στο μουνί και ύστερα τον έχωσα σιγά-σιγά στον κώλο της. Την γαμούσα προσεκτικά. Μην την πληγώσω. Ο πούτσος μου αργά στην αρχή χωνόταν ολόκληρος. Ύστερα επιτάχυνα τις κινήσεις μου. Πάντα όμως με προσοχή. Έκλεινα τα μάτια μου από την καύλα. Αφέθηκα! Η Νανά είχε όλο το θέαμα αυτό μπροστά της. Έβλεπε ότι απολάμβανα τον κώλο της Ελπίδας. Δε ξέρω αν την ενοχλούσε. Αν και διακριτικά έβλεπα τη Νανά τι έκανε με το Στράτο, έπρεπε να το παίζω άνετος και να δείχνω ότι ζω τη στιγμή.

Ο Στράτος πάνω στον ενθουσιασμό του τον έβγαλε από το μουνί και της τον έχωσε στον κώλο της γρήγορα, σχεδόν με τη μία. Τον έχωσε ολόκληρο και άρχισε να την σφυροκοπάει. Έτσι δεν είχε γαμηθεί ποτέ μαζί μου. Βέβαια ο πούτσος του Στράτου ήταν και πιο κοντός και πιο λεπτός από το δικό μου. Όμως το έκανε με μεγάλη οικειότητα. Τόσο η θέση που πήρε απέναντί του, τόσο κι όλος ο χειρισμός από το Στράτο έδειχνε ότι οι δυο τους είχαν ξανασυναντηθεί. Ότι την έχει ξαναγαμήσει από τον κώλο.

- Τι λες αστεράκι μου; Σου αρέσει έτσι που στον ανοίγω;

- Ναι, πάρα πολύ…

είπε η Νανά κάπως μαγκωμένη κοιτάζοντάς με. Εγώ από την άλλη, παρόλο που είχα αντιληφθεί τα πάντα, έπαιζα θέατρο. Αφέθηκα στην καύλα που μου χάριζε ο κώλος της Ελπίδας. Ο Στράτος τον έβγαλε από τον κώλο της Νανάς και της κρατούσε τον κώλο ανοιχτό. Σε λίγο έχυσε στην ανοιχτή σούφρα της. Ύστερα της τον έδωσε στο στόμα και τον πήρε. Αυτό με ξεπέρασε. Τον έβαλε δυο τρεις φορές μέσα γλείφοντάς τον. Ύστερα κάθισε αποκαμωμένη στον καναπέ δίπλα στο Στράτο χαϊδεύοντας τον πούτσο του που έπεσε. Δεν άργησα κι εγώ να τελειώσω βαθιά στον κώλο της Ελπίδας μέσα στο προφυλακτικό. Το έβγαλα και η Ελπίδα τον πήρε στο στόμα της. Ήταν όνειρο. Το πήρε βαθιά, τον έφτασε σχεδόν στο λαρύγγι. Κάθισα λαχανιασμένος στην πολυθρόνα του σαλονιού.

Το περίεργο στην υπόθεση ήταν ότι η Ελπίδα πάντα χρησιμοποιούσε προφυλακτικό, ενώ η Νανά μόνο την πρώτη φορά. Λες και ήταν με ένα άτομο με το οποίο το έκαναν καιρό. Εξάλλου, σκέφτηκα σε μια στιγμή, κι αυτός γιατί δεν το χρησιμοποιούσε μπροστά στη γυναίκα του; Πώς αυτή έπαιρνε προφυλάξεις και άφηνε αυτόν να πηδάει την γυναίκα μου χωρίς; Κάτι δεν μου άρεσε. Ήταν μεν συμφωνημένο από όλους μας αυτό που γινόταν, αλλά από την άλλη έμοιαζε όμως και πολύ στημένο πίσω από την πλάτη μου. Κάτι δεν μου άρεσε σε όλη τη φάση. Κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι δεν ήταν μια αυθόρμητη ανταλλαγή συντρόφων. Κάτι παιζόταν πίσω από την πλάτη μου κι έπρεπε να το μάθω. Η Ελπίδα δεν μου φάνηκε από την πρώτη στιγμή για γυναίκα του. Κι έπειτα ήταν τόσο έτοιμη για όλα που… κάτι έμοιαζε αφύσικο. Για παράδειγμα και ο Στράτος ήταν σφιγμένος στην αρχή σε κάποια στιγμή. Ακόμα και στην πίπα που έδωσε αρχικά στη Νανά ήταν μαγκωμένος και έριχνε λοξές ματιές σε μένα. Το ίδιο έκανε κι η Νανά. Στο δεύτερο γύρω όμως παρασύρθηκε και προδόθηκε. Οι διάλογοι που κάναμε έδειχναν στην αρχή σαν κάτι να φοβάται ο ίδιος. Αργότερα που χαλάρωσε φάνηκε μια οικειότητα που είχε με τη Νανά. Αντίθετα η Ελπίδα μιλούσε από την αρχή σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σαν να μην την ένοιαζε στο κάτω κάτω τι θα συμβεί μετά.

Καθίσαμε. Μπορεί η καύλα να ήταν μεγάλη με την Ελπίδα, γιατί φάνηκε ότι ήξερε να ανάβει έναν άντρα αλλά δεν μπορώ να πω ότι βίωσα τον έρωτα. Η Ελπίδα έκανε φανταστικό γαμήσι αλλά μέχρι εκεί. Ένα γαμήσι ήταν μόνο. Κι αν υπολογίσει κανείς και τα φίδια που με ζώνανε, τότε μάλλον για μένα ήταν βασανιστήριο.

Σε λίγο η Ελπίδα κοίταξε το ρολόι της. Η ώρα είχε πάει 10:30. Ντύθηκε.

- Έλα ντύσου! Του είπε επιτακτικά. Ώρα να φύγουμε.

- Ναι, είναι η ώρα; Είπε ο Στράτος.

- Ναι. Αν σας άρεσε αυτό που κάναμε ίσως το ξανακάνουμε παιδιά, είπε η Ελπίδα. Εγώ πέρασα υπέροχα.

- Κι εγώ είπε η Νανά χαμογελώντας.

Σε λίγο ντυθήκαμε όλοι. Πήγα στην κουζίνα με την πρόφαση να πιω νερό. Πήρα ένα χαρτάκι και έγραψα το κινητό μου. Το είχα διακριτικά στο χέρι. Πήγα να βγω. Κι είδα από τον καθρέφτη του διαδρόμου τη Νανά να φιλάει στο στόμα το Στράτο. Και να του ψιθυρίζει «Σ’ αγαπώ». Διάβασα τα χείλη της. Τότε πια ήξερα ότι υπάρχει πλεκτάνη πίσω από όλο αυτό.

Βγήκα κάνοντας θόρυβο να με ακούσουν. Δεν ήθελα να αντιληφθούν ότι εγώ το κατάλαβα. Σηκώθηκαν να φύγουν. Η Νανά χαιρέτησε το Στράτο με ένα φιλί στο μάγουλο. Εγώ χαιρέτησα την Ελπίδα με ένα φιλί στο στόμα. Η Νανά με κοίταξε λίγο περίεργα στην αρχή. Και με μια κίνηση έριξα το χαρτάκι στην τσάντα της Ελπίδας. Η Ελπίδα το κατάλαβε και την έκλεισε. Έφυγαν.

Μείναμε με τη Νανά μόνοι μας. Η Νανά συμμάζεψε το σαλόνι. Καθίσαμε για λίγο σιωπηλοί. Στο σαλόνι.

- Λοιπόν πώς σου φάνηκε τη ρώτησα;

- Ωραία ήταν. Περίεργα.

- Θέλεις να ξαναγίνει;

- Γιατί όχι; Άμα το θέλεις κι εσύ; Ναι!

- Ωραία! Αν είναι θα δούμε πότε μπορούν τα παιδιά και θα το κανονίσουμε. Μάλλον εσύ θα το κανονίσεις με την Ελπίδα. Η πρωτοβουλία σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερο είναι να ανήκει στις γυναίκες, το βρίσκω πιο σωστό.

- Ο.Κ. Είδες τελικά βρε χαζούλη που ήταν ωραίο! Και με χάιδεψε στο κεφάλι με νάζι.

- Δεν πάμε για ύπνο Νανά μου;

- Δεν θέλεις να κάνουμε κι άλλες τρελίτσες Δημήτρη μου; Και έσκυψε και με φίλησε πεταχτά όλο νάζι στο στόμα.

- Ναι, αμέ, θέλω. Όχι όμως στο σαλόνι. Είμαι κουρασμένος. Βλέπεις κι η Ελπίδα ξέρει να σε ξεζουμίζει σαν επαγγελματίας! Το έχει η πουτάνα! Τέτοια τέλεια πίπα, τέτοια συμπεριφορά όταν την γαμούσα στον κώλο! Φοβερή! Αμ’ εκείνο το παίξιμο στα βυζιά της στην αρχή με τρέλανε!

- Γι’ αυτό τη φίλησες στο στόμα; Επειδή σου άρεσε πολύ;

- Ε! βρε αγάπη μου! Τι έπαθες, ζήλεψες; Δεν ήξερα πώς να την ευχαριστήσω. Εδώ ρε αγαπούλα μου μπροστά σου τη γάμησα από όλες τις τρύπες και το φιλί σε πείραξε μωράκι μου;

- Εσύ πώς ένιωσες που με είδες να το κάνω με το Στράτο;

- Τι να νιώσω. Μήπως με άφησε η καύλα που είχα με την Ελπίδα να δω τι συμβαίνει γύρω μου; Με απογείωσε η πουτάνα εντελώς!

Διέκρινα ένα παράξενο ύφος στα μάτια της Νανάς. Δεν ήταν ζήλια. Ίσως να φάνηκε η ενόχλησή μου από όλο αυτό και κάτι υποψιάστηκε. Δε μπορεί… Δεν είναι καμιά ηλίθια. Με ξέρει πολλά χρόνια εξάλλου. Σηκωθήκαμε, πήγαμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Γδύθηκα. Πήγα στο μπάνιο. Πλύθηκα αρκετή ώρα. Άφησα το καυτό νερό να τρέχει επάνω μου και να με χαλαρώνει. Σε κάποια στιγμή ακούω τη Νανά.

- Αγάπη μου είσαι καλά;

- Ναι μωρό μου! Μια χαρά!

Βγήκα. Μετά μπήκε η Νανά. Πλύθηκε. Έκανε κι εκείνη αρκετή ώρα μέσα στο μπάνιο. Προφανώς καθάρισε τον κώλο της από τα χύσια του Στράτου. Ήρθε στο κρεβάτι και μοσχοβολούσε φρεσκάδα. Αρχίσαμε τα φιλιά. Όχι πολλά. Γλωσσόφιλα μόνο. Σύντομα την είχα ανάσκελα με τα πόδια στον ώμο. Τη σφυροκοπούσα δυνατά. Δεν ξέρω αν το ευχαριστιόταν. Κάποια στιγμή τον έβγαλα και με μια γρήγορη κίνηση τον κάρφωσα δυνατά μέσα στον κώλο της. Πήγε να αντισταθεί στην αρχή. Δεν της άφησα περιθώρια. Την κράτησα με τόση δύναμη, που ήταν αδύνατο να το αποφύγει. Δεν ήθελα να της κάνω έρωτα, ήθελα απλά να τη γαμήσω. Όπως γαμάει κάποιος μια πουτάνα, όπως βιάζει κάποιος κάποια. Ήθελα με κάποιον τρόπο να βγάλω το θυμό μου. Τον έχωσα όλο. Τα αρχίδια μου ακουμπούσαν στη σούφρα της. Άρχισα να της σφυροκοπάω. Τη γαμούσα αποκλειστικά για την πάρτη μου. Ήμουν άγαρμπος και σίγουρα πονούσε. Έκανε πως το ευχαριστιόταν, όμως βογκούσε δήθεν από ευχαρίστηση. Το κατάλαβα όμως από το ύφος της, που μόνο που δεν έκλαιγε από τον πόνο. Αλλά προσποιούταν ότι της άρεσε. Την ήξερα τη Νανά. Διάβαζα το πρόσωπό της. Έχυσα μέσα της χώνοντάς τον ολόκληρο. Μπορεί ο Στράτος να της τον έχωσε σχεδόν όλο αλλά ο πούτσος του ήταν σαφώς μικρότερος από τον δικό μου που ήταν εμφανώς πιο μακρύς και πιο χοντρός. Μπορώ να πω ότι, απλά, για δικό μου βίτσιο, της τον ξέσκισα κανονικά. Μόνο που δεν της τον μάτωσα. Δεν ξέρω… ίσως και να συνέβη κι αυτό μα δεν έδωσα σημασία.

Με φίλησε και μου είπε για ακόμη μια φορά ότι με αγαπάει. Ήταν εμφανώς ψεύτικο. Αηδίασα. Ήθελα να δω τι στο διάολο συνέβη. Σηκώθηκε σχεδόν αμέσως και πήγε στο μπάνιο. Έκανε είκοσι λεπτά με μισή ώρα για να βγει. Σίγουρα κοίταζε πως να κατευνάσει τους πόνους της από τη σούφρα της. Άκουγα τα ντουλάπια της τουαλέτας να τα ανοιγοκλείνει νευρικά ψάχνοντας προφανώς να βάλει κάτι στο ξεσκισμένο κώλο της. Ήμουν σίγουρος για το τι συνέβαινε. Δεν με ένοιαζε όμως!. Και το κακό ήταν ότι η μαλακισμένη προσπαθούσε να το κρύψει όλο αυτό. Να κρύψει το κέρατο, να κρύψει ακόμα και τον πόνο που της προκάλεσα ξεσκίζοντάς την κυριολεκτικά. Με τσάτισε πολύ αυτό. Άρχισα να γελάω μόνος μου. Ένιωσα ότι πονούσε κι ο θυμός μου με έκανε να νιώθω ότι παίρνω εκδίκηση με αυτόν τον τρόπο.

Βγήκε από το μπάνιο με ένα ψεύτικο χαμόγελο και άνεση. Ξάπλωσε δίπλα. Με φίλησε με ένα φιλί ψεύτικο. Το ένιωσα ότι ήταν κι αυτό τέτοιο. Δεν της το ανταπέδωσα. Μου γύρισε την πλάτη. Γύρισα κι εγώ τη δική μου. Έκανα πως με πήρε ο ύπνος. Ένιωσα τη Νανά να βάζει το χέρι της στον κώλο της. Σίγουρα πονούσε. Δεν την πήρε ο ύπνος αμέσως. Κάποια στιγμή αναστέναξε σαν να είχε ένα βάρος μέσα της. Γιατί; αναρωτήθηκα. Για τη μαλακία που έκανε; Μήπως ήθελε να με ξεφορτωθεί με κάποιο τρόπο και δεν ήξερε. Τα ερωτήματα αυτά βασάνιζαν τον μυαλό μου. Κάποια στιγμή μέσα στην καταιγίδα των σκέψεων που βασάνιζαν το μυαλό μου, σκέφτηκα ότι ίσως δεν ήταν σωστό αυτό που της έκανα. Αλλά πάλι ο θυμός μου ερχόταν και συνηγορούσε ότι αυτό της άξιζε. Σίγουρα θα κάνει μέρες να ξαναγαμηθεί από τον κώλο, «ούτε δάχτυλο δεν θα μπορεί να αντέξει», σκέφτηκα.

Την άλλη μέρα σηκώθηκα πριν από τη Νανά. Πήγα στη δουλειά. Έδωσα εντολή σε δύο υπαλλήλους και πήρα την Νικολέτα να πάμε σε ένα πελάτη. Όχι πως δεν μπορούσα να πάω μόνος μου αλλά ήθελα παρέα. Ήρθε. Όταν τελειώσαμε πήγαμε σε μια καφετέρια στο κέντρο της Κηφισιάς. Καθίσαμε.

- Τι σου συμβαίνει Δημήτρη;

- Τίποτα, της λέω.

- Σε ξέρω καλά ρε. Μη μου λες ψέματα. Που θα μου πεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα!

Η Νικολέτα ήταν μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα. Πολύ κομψή. Χωρισμένη. Όταν χώρισε ήρθε σε απόγνωση και μου ζήτησε δουλειά. Ήμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Από το σχολείο. Από τότε ήταν το άτομο που μου στάθηκε στα δύσκολα με τη δουλειά μου. Της έδινα έναν κανονικό μισθό και πολλές φορές έξτρα ώστε να μπορεί να ζει άνετα και με αξιοπρέπεια. Της τα είπα όλα. Η Νικολέτα έμεινε άφωνη.

- Και άντεξες όλο αυτό βρε Δημήτρη μου;

- Ναι, Νικολέτα μου, της είπα. Άντεξα! Δεν είχα άλλη επιλογή καλύτερη. Έπρεπε να δω πού στο διάολο πάει το πράγμα. Την αγαπάω ρε γαμώ το, αλλά δεν σηκώνω την προδοσία.

- Τώρα όμως η ίδια θα σου πει ότι εσύ το δέχθηκες, μ’ αυτό που δέχθηκες να κάνετε.

- Θα δείξει. Προς το παρόν θα την παρακολουθήσω, θα παγιδέψω το σπίτι με κάμερες. Θα πληρώσω ντετέκτιβ.

- Τι να σου πω βρε Δημήτρη μου… λυπάμαι. Κάνε ότι λέει η καρδιά σου αλλά πρόσεχε τις κινήσεις σου. Όσο για ο φυτώριο μη σε απασχολεί αυτό. Εγώ είμαι εδώ. Το παίρνω πάνω μου. Κοίτα να ξεδιαλύνεις τα πράγματα. Προσεκτικά όμως.

Κι εκεί που μιλούσαμε με τη Νικολέτα, χτυπάει το κινητό. Ήταν η Ελπίδα. Δεν το περίμενα μπορώ να πω ότι θα με έπαιρνε τόσο γρήγορα. Κανονίσαμε να βρεθούμε. Πήγα τη Νικολέτα πίσω στο φυτώριο με το αυτοκίνητο. Της είπα να κλείσει αυτή το φυτώριο και όποτε θέλει και να φύγει. Σε λίγο βρέθηκα με την Ελπίδα σε μια καφετέρια το Κολονάκι. Καθίσαμε σε ένα τραπέζι. Μόλις ήρθαν οι παραγγελίες, με ρώτησε η Ελπίδα:

- Πώς σας φάνηκε το πάρτι με τον άντρα μου;

- Ποιον άντρα σου βρε Ελπίδα;… ή όπως αλλιώς σε λένε! Με δουλεύεις;

- Το κατάλαβες ε; Όντως όμως, Ελπίδα με λένε. Κοίτα σε έκοψα για εντάξει άτομο. Είσαι ωραίος άντρας και δεν ξέρω η μαλακισμένη η γυναίκα σου τι βρήκε σε αυτόν τον μαλάκα, αυτόν το φλώρο το μικροτσούτσουνο;

Χαμογελάσαμε με τη φράση της Ελπίδας

- Κοίτα, μιλάς με μια που έχει δει πολλά το λίγο καιρό που κάνω αυτή την παλιοδουλειά. Κατάλαβες; Εγώ δουλεύω και κάνω αυτό που κάνω, αλλά από ανάγκη έμπλεξα. Αυτή, τι στον πούστη κάνει με το αρχίδι; Κοίτα, με πληρώσανε να παίξω όλο αυτό το θέατρο. Ξέρω πως το κατάλαβες. Δεν είσαι βλάκας. Αν θέλεις να σε βοηθήσω, θα σε βοηθήσω, αλλά θα σου κοστίσει όμως. Έχω ανάγκη τα χρήματα. Μπορούμε αν θέλεις να βρεθούμε όλοι μαζί κι άλλη μια φορά. Εξάλλου σαν εραστής μου αρέσεις. Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Μόνο αστυνομίες δεν θέλω. Εντάξει;

- Σε ευχαριστώ πολύ Ελπίδα μου. Σίγουρα θα σε χρειαστώ. Όχι όμως γι’ αυτό που είπες, όπως σε χρειάστηκαν οι άλλοι, αλλά για να τους ξεσκεπάσω. Θα σου πω τι θα κάνεις όταν έλθει η ώρα. Και να ξέρεις ότι δεν θα σε μπλέξω καθόλου σε τίποτα. Έχεις το λόγο μου σ’ αυτό. Ίσα-ίσα εσύ με βοήθησες. Πώς θα μπορούσα να κάνω κάτι που θα σ’ έβλαπτε; Θα σε πάρω τηλέφωνο όταν είμαι έτοιμος εντάξει;

Με την Ελπίδα καθίσαμε άλλο ένα τέταρτο μιλώντας για διάφορα πράγματα. Ήταν πολύ καλή κοπέλα κατά βάθος. Τη συμπάθησα. Χωρίσαμε με την Ελπίδα. Πήγα σπίτι και προφασίστηκα ότι έχω πονοκέφαλο. Ήταν περίπου 9 το βράδυ. Η Νανά μου έφερε ένα παυσίπονο. Το πήρα κι ας μην το είχα ανάγκη. Κάθισα στον καναπέ. Με πήρε ο ύπνος. Αργότερα ξύπνησα και πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Κοιμήθηκα.

Το πρωί σηκώθηκα και πήγα στη δουλειά. Η Νικολέτα είχε αναλάβει τα πάντα. Δε με άφηνε να κάνω τίποτα. Ήξερε τη δουλειά καλύτερα από τον καθένα και δεν της ξέφευγε τίποτα.

Πήρα ένα ντετέκτιβ και ήρθε με ένα συνεργάτη του και παγίδευσε το σπίτι. Ιδιαίτερα την κρεβατοκάμαρα.

Το βράδυ το έπαιξα άνετος. Κάναμε μια φορά έρωτα με τη Νανά. Μάλλον απλά γαμηθήκαμε από υποχρέωση θα έλεγε κανείς. Αυτή τη φορά το πάθος έλειπε τόσο από εμένα όσο και από την Νανά. Την άλλη μέρα βρέθηκα πάλι με τον ντετέκτιβ. Μου έδωσε όλα τα στοιχεία για τον Στράτο. Πράγματι ήταν ο προϊστάμενος της Νανάς. Παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα. Είχε και δύο παιδιά μαζί της. Η ζωή τους έμοιαζε να είναι τέλεια.

Το απόγευμα πήρα τη Νανά στο τηλέφωνο. Της είπα ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στη δουλειά και έπρεπε να πάω σε έναν προμηθευτή μέχρι την Κόρινθο. Ίσως να έμενα εκεί, ή αλλιώς αν θα γύριζα θα ήταν σίγουρα μετά της 3 τα μεσάνυχτα. Μετά από μια ώρα την πήρα τηλέφωνο ξανά και της είπα πως δεν θα γυρίσω το βράδυ και να μην ανησυχεί.

- Σ’ αγαπώ Δημήτρη μου… να προσέχεις!

- Κι εγώ σ’ αγαπώ Νανά μου. Φιλάκια!

Ήταν Παρασκευή. Την άλλη μέρα η Νανά έτσι κι αλλιώς δεν είχε δουλειά. Το σχέδιο ήταν να τους δώσω το πεδίο ελεύθερο. Να βρεθούν οι δυο τους για να μπορέσω να τους τσακώσω.

Η ώρα πήγε 8 το βράδυ. Πήρα την Νανά να της πως δήθεν ότι έφτασα. Σε λίγο με πήρε ο ντετέκτιβ που παρακολουθούσε το σπίτι ότι τους είδε να μπαίνουν μέσα. Τελικά έπεσαν στην παγίδα που ήθελα. Άφησα να περάσει μιάμιση ώρα. Είχα πάρει τηλέφωνο την Ελπίδα. Της έδωσα το ποσό που συμφωνήθηκε. Σε λίγο η Ελπίδα χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Εγώ ήμουν πιο πίσω στο διάδρομο να μη με δουν. Η Νανά βγήκε με ένα μπουρνούζι και της άνοιξε. Σοκαρίστηκε που την είδε. Η Ελπίδα έσπρωξε την πόρτα. Μπήκε μέσα.

- Είναι μέσα ο άντρας μου;

- Ποιος άντρας σου βρε Ελπίδα; Της λέει η Νανά με θυμό.

- Ο Στράτος είναι μέσα;

- Ναι μέσα, αλλά δεν είναι και άντρας σου!

Η Ελπίδα προχώρησε στην κρεβατοκάμαρα. Πίσω της η Νανά προσπαθώντας να τη σταματήσει. Εγώ άνοιξα αθόρυβα την πόρτα και στάθηκα στο χολ.

Ο Στράτος ήταν γυμνός.

- Τι μαλακίες είναι αυτές που μου τσαμπουρνάς; Τι δουλειά έχεις εδώ. Φύγε να μη σε αρχίσω τα χαστούκια μωρή πουτάνα, της λέει ο Στράτος με ένα «αντρικό» ύφος.

- Νανά τι λες;… θες να τη βρούμε οι τρεις μας;… είπε η Ελπίδα με νάζι.

- Μα τι λες; λέει η Νανά. Σε πληρώσαμε να παραστήσεις τη γυναίκα του Στράτου για να το κάνουμε όλοι μαζί; Κι όχι όλοι, αλλά με το Δημήτρη μόνο να το κάνεις. Αυτό ήταν όλο. Μέχρι εδώ! Τελείωσε ο ρόλος σου!

- Καλά τόσο βίτσιο έχεις μωρή; Κερατώνεις τον άντρα σου με το γκόμενο μπροστά του; Για να μην μπορεί να σου πει κουβέντα έτσι;

- Και τι σε νοιάζει εσένα μωρή; Ναι, γουστάρω να του τα φοράω και ήθελα να τον κάνω να το βουλώσει αν καταλάβαινε ποτέ τίποτα. Πες ότι έχω βίτσιο, είπε με ένα μάγκικο ύφος. Εσύ πληρώθηκες και με το παραπάνω. Τώρα τι στο διάολο θέλεις; Άντε φύγε από δω πέρα! Είπε τσατισμένη η Νανά.

- Πόσα θέλεις να μας αδειάσεις την γωνιά πουτανάκι;… ρώτησε ο Στράτος.

- Τίποτα δε θέλει, απάντησα από το διάδρομο που οδηγεί προς την κρεβατοκάμαρα. Την πλήρωσα εγώ, απάντησα παρουσιαζόμενος μπροστά τους αφήνοντάς τους σύξυλους.

- Και μάλιστα αφού έκανες τόσο ωραία δουλειά Ελπίδα μου… έβγαλα άλλα 150 € και της τα έδωσα.

Οι δυο τους κέρωσαν. Με κοιτούσαν άναυδοι κι δυο. Δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη. Συνόδεψα την Ελπίδα μέχρι την πόρτα.

- Σε ευχαριστώ πολύ της είπα. Κι αν ποτέ χρειαστείς άλλη δουλειά μη διστάσεις να μου ζητήσεις βοήθεια, κι όποια άλλη βοήθεια μπορώ να σου δώσω, ίσως μπορώ να σε βοηθήσω. Το τηλέφωνό μου το έχεις. Μη διστάσεις! Το ό,τι δέχθηκες να με βοηθήσεις σε τέτοιο ευαίσθητο θέμα θα σου είμαι υπόχρεος για μια ζωή.

- Κοίτα να είσαι ψύχραιμος Δημήτρη!

- Έννοια σου, καλός είμαι, όχι μαλάκας!

Τη χαιρέτησα φιλώντας την στο μάγουλο. Έφυγε. Γύρισα πίσω. Ο Στράτος είχε ντυθεί. Έτοιμος να φύγει. Πήγε προς την εξώπορτα. Ήταν σοκαρισμένοι και οι δύο. Τον άρπαξα από το γιακά και τον έσπρωξα τόσο δυνατά πίσω που παραπάτησε και σωριάστηκε ανάσκελα στον καναπέ του σαλονιού.

- Κάτσε κι εσύ στον καναπέ, είπα στη Νανά επιτακτικά δείχνοντας με το δάχτυλο.

- Πρέπει να φύγω, λέει ο Στράτος με ένα τρομαγμένο ύφος.

- Στην ώρα σου!

- Κάτσε καλύτερα… του λέει η Νανά.

Πάω και κάθομαι κι εγώ στο σαλόνι.

- Από πότε τραβιέστε;

Άφωνοι κι δυο.

- Λέω από πότε τραβιέστε; Τι δεν καταλαβαίνετε στην ερώτηση που σας έκανα; Λέτε να μη κατάλαβα; Με έχετε για ηλίθιο; Εσύ κύριε Στράτο μας με ποιο τρόπο θέλεις να το πω στη γυναίκα σου; Ο ίδιος αυτοπροσώπως ή να της στο στείλω ταχυδρομικά;

Δε μιλούσε.

- Κοιτάξτε μπορώ να σας σπάσω στο ξύλο και τους δυο. Αλλά λέω ας μην το κάνω. Δεν έχω τέτοιο σκοπό. Τι στον πούτσο θα κερδίσω άλλωστε! Αν όμως με εκνευρίσετε κι άλλο τότε θα το πράξω χωρίς πολλά-πολλά. Η Νανά με ξέρει. Έτσι δεν είναι «αγάπη μου;». Αυτό το «αγάπη μου» ήταν τόσο ειρωνικό, που τη Νανά ιδιαίτερα την τρόμαζε. Ήμουν σίγουρος.

- Κοίτα Δημήτρη μου, είπε η Νανά επιστρατεύοντας λίγο θάρρος, εγώ με το Στράτο θέλαμε να το δοκιμάσουμε οι δυο μας μια φορά, για να δούμε. Εξάλλου δε σε πείραξε που το κάναμε προχθές, τώρα τι έχεις πάθει; Αφού κι εσένα σου άρεσε το προχθεσινό, είπε η Νανά προσπαθώντας να φτιάξει το κλίμα.

- Νανά ακούς τι λες; Ξέχασες όσα είχαμε συζητήσει παλιότερα γαμώ την πουτάνα μου; Ξέχασες πού καταλήξαμε; Καλά, τελικά με περνάς για τόσο ηλίθιο; Πρώτον κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει εδώ και καιρό. Σε ξέρω καλά γαμώ το σόι σου! Από την πρώτη μέρα που το ξεκινήσατε. Άλλαξαν πράγματα στη συμπεριφορά σου, εδώ και 6 μήνες περίπου. Πόσο τα έχετε; Πες μου! Καλύτερα να μου πεις, είναι καλύτερο και για τους δυο σας. Την αλήθεια και μόνο! Αν μου κρύψεις κάτι ή μου πεις κι άλλα ψέματα τη γαμήσατε κι δυο. Και ξέρεις πότε αστειεύομαι και πότε όχι.

- Τόσο όσο είπες, 6 μήνες… είπε η Νανά με χαμηλωμένο κεφάλι.

- Μάλιστα. Άρα δεν έπεσα έξω.

Σηκώνομαι. Πιάνω τον Στράτο από το γιακά και τον σηκώνω όρθιο με το αριστερό μου χέρι. Με το δεξί του χώνω μια δυνατή γροθιά στο στομάχι και τον διπλώνω στα δυο. Ύστερα ακολούθησαν τα χαστούκια. Το ένα μετά τον άλλο. Τα μάτια του άστραφταν από τις φάπες. Τον πιάνω από το αυτί δυνατά και του το στρίβω. Όπως πιάνει κανείς ένα παιδί. Φώναζε από πόνο αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί καθόλου. Τον σέρνω κυριολεκτικά στην εξώπορτα. Ανοίγω.

- Εσύ αρχίδι έξω τώρα από το σπίτι μου! Πρώτα θα λογαριαστώ με την πουτάνα τη γυναίκα μου κι ύστερα με σένα, δε βιάζομαι. Θα σας εκδικηθώ. Κι εκδίκηση είναι κρύο πιάτο.

Τον πετάω έξω. Βγαίνοντας από την εξώπορτα του χώνω μια δυνατή κλωτσιά στη μέση. Έφυγε κατρακυλώντας πάνω στα πέντε σκαλιά της εισόδου. Δεν ξέρω αν χτύπησε. Δε με ένοιαζε και καθόλου. Γύρισα πίσω.

Η Νανά καθόταν στο σαλόνι με χαμηλωμένο το κεφάλι, φοβισμένη. Την πιάνω από το μπράτσο και τη σηκώνω βίαια όρθια. Της χώνω ένα χαστούκι αρκετά δυνατό, να το νιώσει, και σωριάζεται στον καναπέ. Δάκρυσε αλλά δεν έκλαψε. Απλώς έδειχνε φοβισμένη. Ήξερε πώς χτυπάω όταν τσατιστώ. Με είδε να ξυλοφορτώνω άνθρωπο. Ήξερε πώς όταν θολώσει το μάτι μου δεν μπορεί κανείς να με σταματήσει. Απλά σώπασε να μην με εκνευρίσει. Ίσως να περίμενε κι άλλο. Ήξερε ότι μόνο με τη σιωπή θα ηρεμούσα έστω και λίγο.

- Ωραίο πιπεράκι στη σχέση μας αγάπη μου! Μόνο που το παράκανες. Όλα τα λέγαμε ωραία και καλά. Ήμαστε υποτίθεται ευτυχισμένοι γαμώ το. Αλλά εσύ δεν εννοούσες αυτό. Έτσι δεν είναι; Το μουνί κι ο κώλος σου ήθελε ποικιλία κι αλατοπίπερο. Δε μου λες, αυτή η πουτάνα η Λουκία σε έβαλε στο λούκι; Με κεράτωσες κι με άλλον; Πηδήχτηκες και σε άλλη παρτούζα πίσω από την πλάτη μου; Λέγε!

- Όχι, αλήθεια σου λέω. Μόνο με το Στράτο. Τίποτα άλλο δεν έκανα. Ναι, η Λουκία μεσολάβησε μόνο στην αρχή. Όσο μου την έπεφτε η Στράτος η Λουκία μου τριβέλιζε το κεφάλι.

- Ήμουν σίγουρος. Τώρα τι θα γίνει Νανά μου; Θυμάσαι που λέγαμε ότι άλλο το ένα άλλο το άλλο; Ότι και σε περίπτωση που κάναμε κάτι τέτοιο δεν υπήρξε περίπτωση να συναινέσω σε κάτι που θα ήταν πραγματική προδοσία; Το ίδιο έλεγες και εσύ για μένα. Δε μου έδινες τον κώλο σου συχνά γιατί τάχα μου πονούσες. Δεν μου έπαιρνες βαθιά πίπα γιατί σιχαινόσουν. Του καθάρισες τον πούτσο του από τον κώλο. Σε γάμησε χωρίς καπότα. Λες να ήμουν στραβός και να μην το είδα; Και εσύ είχες το θράσος να με κοροϊδεύεις. Ακόμα και όταν σου ξέσκισα τον κώλο μετά τον μικροτσούτσουνο, έκανες πως σου άρεσε και δεν πόναγες για να με ξεγελάσεις. Σε νορμάλ κατάσταση μεταξύ μας, θα εξέφραζες την αντίρρησή σου τουλάχιστον, να μην πω ότι θα σήκωνες τη γειτονιά από τα ουρλιαχτά του πόνου. Ντάντευες την τρύπα σου, που στην είχα σχεδόν ματώσει, μισή ώρα, για να τη συνεφέρεις. Ακόμα και τώρα βλαμμένη, μου είπες ότι μου άρεσε. Ήθελες να με κοροϊδέψεις. Έχεις το θράσος της πουτάνας. Είπες πουτάνα την Ελπίδα αλλά εσύ είσαι μεγαλύτερη. Αυτή κάνει ό,τι κάνει λόγω ανάγκης. Για να βρει χρήματα να συνεχίσει τις σπουδές της, αν θες να ξέρεις. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η Ελπίδα έχει φιλότιμο και σκέφτηκε την αδικία εις βάρος μου στο φινάλε. Εσύ όμως απέδειξες ότι δεν το έχεις το αυτό το γαμημένο το φιλότιμο. Με κεράτωσες. Με πρόδωσες. Για μένα ήσουν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή. Τώρα συνειδητοποίησα ότι πια το έχω χάσει. Και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Αλήθεια, με θλίβει πάρα πολύ. Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πονάω αυτή τη στιγμή! Αλήθεια πιστεύεις ότι θα το αφήσω έτσι; Ήθελες καριέρα. Την έκανες. Τώρα όμως θα τη χάσεις. Αύριο κιόλας θα πιάσω τη γυναίκα του και θα της τα πω όλα. Θα της δώσω και ό,τι κατέγραψαν οι κάμερες. Στην κρεβατοκάμαρα που γαμιόσαστε πριν λίγο. Και μετά από αυτό, αν τον δεχθεί και τον συγχωρήσει… καλώς! Δε νομίζω όμως. Έχει οικογένεια πίσω της. Δεν είναι μόνη της. Θα τον σουτάρει το μαλάκα, σίγουρα. Εσύ μετά από αυτό θα χάσεις τη δουλειά σου. Στο υπόσχομαι. Θα σου δημιουργήσω μεγάλο πρόβλημα στην κωλογαμημένη εταιρία που κάνεις την «καριέρα σου». Θα πρέπει να χάσεις κι εσύ κάτι. Να πατσίσουμε. Έτσι δεν είναι το σωστό «αγάπη μου»;

Είχε μείνει άφωνη. Βούρκωσε.

- Ποια βίντεο είπες πριν;

- Θα δεις.

Πήρα από την αποθήκη το καταγραφικό που έβαλε ο ντετέκτιβ. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο. Σε λίγο ήρθε και πήρε ό,τι είχε βάλει. Μου έδωσε δυο στικάκια , αντίγραφα με τα βίντεο, τον πλήρωσα τα υπόλοιπα χρήματα που του χρωστούσα κι έφυγε. Η Νανά είχε πάει στο μπάνιο όσο ήταν αυτός ο άνθρωπος εκεί. Ίσως ντρεπόταν. Όταν έφυγε η Νανά βγήκε από το μπάνιο. Καθόταν πια με βουρκωμένα μάτια στο τραπέζι της κουζίνας. Σηκώθηκα πήγα στο αυτοκίνητο. Έβαλα το ένα στικάκι σε μια θήκη που είχα. Δεν είχα πια εμπιστοσύνη. Όταν γύρισα, μιλούσε στο τηλέφωνο με το Στράτο. Του είπε τα σχέδιά μου. Είχαν φρικάρει, μάλλον κι δυο τους. Όταν με είδε έκλεισε το τηλέφωνο.

- Με τον καργιόλη μιλούσες;

Κούνησε καταφατικά το κεφάλι.

- Συγγνώμη δεν ήθελα να σας διακόψω, είπα ειρωνικά. Ίσως έπρεπε να καθυστερήσω να μπω, να σας αφήσω τα πιτσουνάκια να τα πείτε.

Κάθισα στη κουζίνα. Έφτιαξα δύο αβγά μόνο για μένα. Έφαγα. Ούτε που νοιάστηκα για το αν πεινάει ή όχι. Πήρα ένα σκέπασμα από την ντουλάπα και κοιμήθηκα στον καναπέ. Η Νανά πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Την Άκουγα που έκλαιγε. Δεν ξέρω γιατί. Για το γάμο μας που κατάστρεψε, για τη δουλειά και την γαμημένη την καριέρα της που θα έχανε, για το γκόμενο, για όλο αυτό τέλος πάντων; Δεν ξέρω.

Το πρωί πήγε στη δουλειά. Μετά από δύο ώρες εμφανίστηκα και εγώ. Είχα ένα cd με τα βίντεο και το κρατούσα επιδεικτικά. Πάνω στη θήκη είχα τυπώσει φωτογραφίες με στιγμιότυπα από το γαμήσι στην κρεβατοκάμαρα. Το κράταγα έτσι να φαίνεται. Έγραφε και τίτλο. «Τα γαμήσια της Νανάς με το Στράτο».

Μπήκα στο γραφείο του Στράτου.

- Φώναξε την Νανά του είπα επιτακτικά.

Θεώρησε ότι ήταν στη βάση του. Πήγε να με πιάσει από το γιακά να με πετάξει έξω. Του έχωσα μια δυνατή γροθιά στο στομάχι και τον μάζεψα κουβάρι. Ήρθε η Νανά από το διπλανό γραφείο και προσπάθησε να μπει στη μέση.

- Όχι επεισόδιο εδώ! Σε παρακαλώ Δημήτρη!

- Γιατί;… τι μας χαλάει; Λίγο πιπέρι ακόμα τι πειράζει;… είπα σαρκαστικά. Να το κάνουμε λίγο πιο πικάντικο το θέμα όλο. Ε; Αστεράκι μου τι λες;

Μπήκε και η Λουκία στο γραφείο. Με έπιασε να με σταματήσει.

- Τι κάνεις βρε Δημήτρη; Δεν είναι πράγματα αυτά! Ηρέμησε!

- Α! Να και η τσατσά! Κάτσε βρε Λουκία να πάρω το Γιάννη να του πω τα καμώματά σου! Να του πω για το παλικάρι από το πάρκινγκ της εταιρίας που σε πηδάει με το φίλο του μαζί και σε ξεπατώνουν και γουστάρεις. Κάτσε θα έχει ενδιαφέρον η όλη φάση!

Σώπασε. Κόμπιασε για μια στιγμή. Έκανα να πάρω το Γιάννη με το κινητό.

- Αχ βρε Γιάννη! Τι νέα σου έχω;…

μονολόγησα κάνοντας πως ψάχνω τον αριθμό του κινητού του.

- Μη! σε παρακαλώ Δημήτρη! Μην το κάνεις! Θα φύγω. Βρείτε μόνοι σας!

Γύρισε και ξαφνίστηκε από το γραφείο.

- Πάρε τηλέφωνο τη γυναίκα σου! Είπα στο Στράτο επιτακτικά.

- Όχι, Δημήτρη σε παρακαλώ. Μην καταστρέψεις την οικογένειά μου, άρχισε να με παρακαλεί ο Στράτος.

- Ε, και ρε μαλάκα; του λέω. Εσύ δεν κατέστρεψες τη δική μου; Έχεις τη Νανά τώρα. Τι ζόρι τραβάς; Θα έχεις να γαμάς!

Η Νανά στεκόταν άφωνη και έτρεμε. Με ήξερε καλά. Είδε στο βλέμμα μου ότι δεν αστειευόμουν.

- Δεν έχω τη Νανά. Δεν τη θέλω. Έτσι για να την πηδάω μόνο ήθελα. Για ξεπέτες, τίποτα άλλο. Τι πιστεύεις ότι την ερωτεύτηκα κιόλας; Αφού κι αυτή ρε Δημήτρη κάπου το προκάλεσε όλο αυτό, για να πάρει την προαγωγή, έκανε σαν την πουτάνα γι’ αυτήν τη προαγωγή.

- Πάρε τη γυναίκα σου!

- Όχι σε παρακαλώ. Χτύπα με εμένα. Αλλά όχι, μη μου καταστρέψεις την οικογένεια. Την αγαπάω τη γυναίκα μου Δημήτρη! Σε παρακαλώ! Σε ικετεύω!

- Εσύ μου κατάστρεψες τη δική μου! Κάτσε θα την πάρω εγώ.

Κι έβγαλα το μπλοκάκι που είχα τα τηλέφωνα σημειωμένα. Η Νανά είχε χάσει το χρώμα της με όλα αυτά που έβλεπε και άκουγε. Μόνο που δε λιποθύμησε.

Ο Στράτος έτρεμε σαν ψάρι και με παρακαλούσε. Άρχισε να κλαίει και να με εκλιπαρεί. Έπεσε στα γόνατα. Ο εγωισμός του πια είχε γίνει κουρέλι. Η Νανά άκουγε κι έβλεπε όλα αυτά άναυδη. Δεν πίστευε στο φτύσιμο που της έκανε ο Στράτος. Δεν πήρα τη γυναίκα του.

- Δεν αξίζει ρε μαλάκα! Δεν είμαι του είδους των ανθρώπων που καταστρέφουν οικογένειες. Δε μου χρωστάνε τίποτα τα παιδιά και η γυναίκα σου. Τώρα, αν εσύ νιώθεις ότι σου έμεινε λίγος ανδρισμός, θα βρεις το κουράγιο κάποια στιγμή να της ομολογήσεις την απιστία. Αλλά δεν πιστεύω ότι έχει τ’ αρχίδια. Μια κότα είσαι! Τσάμπα φοράς τα παντελόνια.

Η Νανά έμεινε σαν χαμένη, ακίνητη. Γύρισα την πλάτη και έφυγα από το γραφείο με το κεφάλι ψηλά. Όταν έφτανα στο πάρκινγκ έξω από την εταιρία τους, είδα τη Νανά να τρέχει πίσω μου.

- Δημήτρη μου, στάσου… μού φώναζε κλαίγοντας.

Μπήκα στο αμάξι. Έφυγα. Την είδα να ακολουθεί για λίγο το αυτοκίνητο. Ύστερα γονάτισε λυγίζοντας τα πόδια της και γονατίζοντας κάτω. Έπιασε το πρόσωπό της με τα δυο της χέρια. Από ντροπή; Ίσως. Δεν της έδωσα σημασία. Έφαγε την ήττα που ήθελα. Το φτύσιμο από το Στράτο, κι από μένα φυσικά. Πήγα στο φυτώριο. Μετά από δύο ώρες πήγα στο σπίτι. Βρήκα τη Νανά να κλαίει στο τραπέζι της κουζίνας. Πήγα της έδωσα ένα ποτήρι νερό. Με ευχαρίστησε.

- Μπορείς να μου πεις για τι από όλα κλαις; Τι περίμενες να γίνει; Αλλά ξέρω, για το φτύσιμο κλαις γαμώ το καντήλι σου! Γιατί σε έφτυσε ο μαλάκας! Και αυτό είναι ό,τι χειρότερο αυτή τη στιγμή για μένα που σ’ αγαπούσα. Σε είδα το βράδυ που ήρθε ο καλός σου με την Ελπίδα. Του είπες ότι τον αγαπάς. Σε είδα στον καθρέφτη. Δεν το περίμενα, να ερωτευτείς ένα μαλάκα που έχει και οικογένεια; Τι περίμενες βρε ζώο να χαλάσει την οικογένειά του; Η γυναίκα του δείχνει να είναι μια σοβαρή και ωραία γυναίκα. Έμαθα πληροφορίες.

- Κοίτα ό,τι έκανα το έκανα γιατί έπρεπε να ανεβώ στην ιεραρχία. Ενέδωσα στις πιέσεις του. Καταληκτικό ρόλο έπαιξε και η Λουκία που μου τριβέλιζε το κεφάλι. Αυτό το «σ’ αγαπώ» που το είπα δεν ήταν αλήθεια. Φοβόμουν μη με πιάσεις στα πράσα. Φοβόμουν μη φτάσει τίποτα στ’ αφτιά σου. Γι’ αυτό ήθελα να πάω τα πράγματα στην παρτούζα. Πίστευα ότι θα τελειώναμε σιγά-σιγά με το Στράτο χωρίς να ανοίξει μύτη. Πραγματικά δεν ήθελα αυτήν την εξέλιξη. Με τίποτα. Μακάρι να μην μου έμπαινε ο διάολος να ανέβω στην εταιρία. Και τώρα; Σκατά! Τα έκανα σκατά! Στα πάντα. Στη δουλειά πώς θα πάω; Μόλις μου έστειλε μήνυμα ο Στράτος να βρω μια πρόφαση και να φύγω από τη δουλειά. Ίσως και να είναι καλύτερα.

- Και τι θα κάνεις από δω και μπρος;

- Δεν ξέρω. Θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ντρέπομαι. Πώς κατάντησα έτσι θεέ μου;

Το πρόσωπό της εξέφραζε μια πραγματική απόγνωση. Ήμουν σίγουρος. Κι έκλαιγε αληθινά αυτή τη στιγμή.

- Ήθελες τα και παθέσ’ τα. Και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω μαζί σου. Τι να κάνω με μένα; Με μάς; Δεν φαντάστηκα τη ζωή μου έτσι μαζί σου. Ήθελα να κάνουμε παιδί. Αλλά εσύ ονειρευόσουν παρτούζες. Και το πέτυχες! Αλλά το κέρατο ρε γαμώ το δεν χωνεύεται. Αν δεν υπήρχε κεράτωμα πίσω από την πλάτη μου όπως σου είπα δε θα με πείραζε. Θα το έβλεπα ως παιχνιδάκι που θα γουστάραμε κι δυο. Αλλά εδώ με κορόιδεψες. Με πέρασες εντελώς για μαλάκα. Και μαλάκας δεν είμαι. Θα χωρίσουμε, είναι καλύτερα και για τους δυο νομίζω Νανά μου. Νανά μου; Είδες; Θα μου πάρει καιρό για σε ξεσυνηθίσω, γαμώ το κέρατό μου!

Άρχισε πάλι να κλαίει με λυγμούς. Ήρθε και έπεσε στην αγκαλιά μου.

- Συγγνώμη βρε αγάπη μου! είπε. Την αγκάλιασα. Την ηρέμησα.

- Ας μην το κάνουμε χειρότερο Νανά μου. Δεν αξίζει. Δεν ξέρεις πόσο πονάω αυτή τη στιγμή. Είναι σαν μου σκίζεται η καρδιά στα δύο.

Χωρίσαμε. Η Νανά μετακόμισε σε μια μικρή γκαρσονιέρα σε άλλη περιοχή των Αθηνών. Τον πρώτο καιρό πήγαινα και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πίστευα πως έτσι θα ξεχνούσα. Κάθε βράδυ όμως όλα μου έρχονταν όλα σαν εφιάλτης. Τον πρώτο μήνα κόντευα να τρελαθώ. Γύρισα ένα βράδυ στο σπίτι μου. Έκανα ένα μπάνιο. Ήμουν κουρασμένος. Η Νικολέτα πολλές φορές με παρότρυνε να πάω να ξεκουραστώ. Δεν ήθελα. Με έβλεπε και ανησυχούσε. Κάθισα στο σαλόνι. Άνοιξα το laptop και πήγα σε ένα πορνοσάιτ. Καύλωσα. Σηκώθηκα ντύθηκα και βγήκα. Δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι. Πήγα από ένα γνωστό δρόμο γεμάτο με οίκους ανοχής. Έμπαινα μέσα έβλεπα και έφευγα. Μάλιστα σε μια πουτάνα, μικρή σε ηλικία έδωσα ένα εικοσάρικο με το που την είδα.

- Παρ’ το της είπα γιατί είσαι όμορφη και ο αξίζεις. Αν είναι θα έρθω άλλη φορά. Γεια σου!

Κι έφυγα. Εκείνο το βράδυ πέρασα κι από ένα στενό δρομάκι στο κέντρο όπου έκανα πιάτσα Αφρικανές πουτάνες. Ήμουν καυλωμένος ακόμα. Διάλεξα μια που ήταν όμορφη. Δεν είχα πάει ποτέ με Μαύρη. Πήγαμε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο που συνεργαζόταν. Μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο. Πήγε για λίγο στο μπάνιο. Γύρισε. Ήθελα να γαμήσω και μόνο. Μου άρχισε λίγα χάδια και φιλιά. Ο πούτσος μου σηκώθηκε αμέσως. Γδύθηκε. Ήταν ωραία. Είχε ωραίο κορμί. Ξάπλωσα και έπεσε πάνω μου παίρνοντας πίπα. Τον έβαζε αρκετά μέσα αλλά όχι όλο. Ένιωθα ωραία. Το γεγονός ότι γαμούσα πρώτη φορά Μαύρη με εξίταρε. Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό και της απάντησε πως ναι. Μου το φόρεσε. Άρχισα να την γαμάω ιεραποστολικά. Τα βυζιά της δεν ήταν πολύ μεγάλα ούτε και πολύ στητά. Αλλά ήταν ωραία. Τη γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω. Τον έβγαλα από το μουνί και της ζήτησα να τη γαμήσω στον κώλο. Δε δέχθηκε αμέσως. Ήθελε παραπάνω χρήματα. Πήγα στο παντελόνι μου και έβγαλα άλλα 40 € για την πλάκα και της τα έδωσα. Δέχθηκε. Είχαμε ξαπλώσει στο πλάι κι οι δυο και σε λίγο έχωσα τον πούτσο μου στον ξεχειλωμένο κώλο της. Άρχισα να τη γαμάω. Σήκωσε το ένα πόδι και έτσι είχα στον καθρέφτη του δωματίου όλη τη θέα. Τη γύρισα στα τέσσερα και τον έχωσα πάλι στην κωλοτρυπίδα της. Ήρθε η ώρα να χύσω. Έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα πάνω στα κωλομέρια της. Μου άρεσε που έβλεπα τα άσπρα μου χύσια πάνω στο νέγρικο κώλο της. Έφυγα ξαλαφρωμένος και ευχαριστημένος από τη συνάντηση.

Την άλλη μέρα σηκώθηκα από το κρεβάτι. Έκανα ένα μπάνιο στα γρήγορα. Περίμενα μια κοπέλα να μου καθαρίσει το σπίτι που είχε γίνει μη χειρότερα.

Κάθισα στη βεράντα και έπινα το καφέ μου. Χτύπησε το κουδούνι. Ήταν μια γαλανομάτα Ρωσίδα. Όμορφα χαρακτηριστικά. Κι ένα προκλητικό βλέμμα. Μπήκε συστηθήκαμε. Κανονίσαμε το οικονομικό. Εγώ γύρισα στη βεράντα. Σε δυο ώρες τελείωσε. Ήρθε κάθισε για λίγο μαζί μου. Η Τάνια ήξερε καλά Ελληνικά.

- Τώρα η κυρία σας τι ώρα θα έρθει; Με ρωτάει κάποια στιγμή στην κουβέντα.

- Ποια κυρία;

- Αυτή που είστε στη φωτογραφία μαζί.

- Α δεν είμαστε πια μαζί. Χωρίσαμε.

- Την αγαπάτε ακόμα;

- Όχι, χωρίσαμε.

- Κατάλαβα.

Είπαμε μια δυο σαχλαμάρες. Κανονίσαμε να έρθει την άλλη βδομάδα. Κι έφυγε.

Πέρασε η βδομάδα. Περίμενα την Τάνια να καθαρίσει. Χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα. Έπαθα! Ήταν ντυμένη με ένα προκλητική κοντή φούστα. Έντονα βαμμένη και χτενισμένη σαν να πήγαινε σε μπαρ για δουλειά. Ήταν πολύ ωραία ως γυναίκα. Μπήκε και της πρόσφερα ένα καφέ. Καθίσαμε λίγο στο σαλόνι. Καθόταν απέναντι με σταυρωμένα τα υπέροχα πόδια. Κάθε τόσο άλλαζε τα πόδια της αφήνοντας να φαίνεται πότε-πότε το μαύρο κιλοτάκι που φορούσε. Άρχισα να πιάνω το νόημα. Περίμενε να της την πέσω.

- Πρέπει να αρχίσω το καθάρισμα, μου λέει σε μια στιγμή.

Σηκώθηκε ήρθε από την πλευρά μου που ήμουν καθισμένος και έσκυψε να πιάσει τα φλιτζάνια από τον καφέ. Ένας καλοσχηματισμένος κώλος φάνηκε μπροστά μου με ένα μαύρο σέξι στρινγκάκι χωμένο στα όμορφα κωλομάγουλα. Σηκώθηκα όπως ήμουν και την αγκάλιασα από πίσω.

- Τι κάνεις; Με ρώτησε κάνοντας λίγο τη δύσκολη.

- Ό,τι θέλεις και εσύ να κάνω, της απάντησα. Λες να μην έχω πιάσει το νόημα ότι γουστάρεις να γίνει φάση;

- Μα…

Τη γύρισα και της έκλεισα το στόμα με ένα φιλί. Έβαλα γλώσσα. Σε λίγο ανταπέδωσε. Δεν κατάλαβα πως βρεθήκαμε γυμνοί στον καναπέ. Εκείνη από πάνω μου να μου παίρνει τον πούτσο στο στόμα της, κι εγώ να της γλείφω το φρεσκοπεριποιημένο μουνί της. Ξυρισμένο με ένα τριγωνάκι επάνω. Συνεχίσαμε για δυο τρία λεπτά. Την έστησα στα τέσσερα. Τη γαμούσα δυνατά. Το μουνί της ήταν σφιχτό. Τον έβγαλα και έχυσα πάνω στον κώλο της. Γύρισε και μου τον πήρε πίπα. Πήγε στο μπάνιο. Πλύθηκε. Το ίδιο και εγώ. Ύστερα κάθισε και τα λέγαμε. Μου είπε ότι με ήξερε γιατί δούλευε σε ένα σπίτι στη γειτονιά μας πριν καιρό. Σε λίγο αρχίσαμε το δεύτερο γύρω. Την πήγα στο κρεβάτι. Την έβαλα ανάσκελα και άρχισα να την πηδάω με δύναμη. Έχυσε το ένιωσα. Ύστερα της ζήτησα να της τον βάλω στον κώλο. Στην αρχή έφερνε αντιρρήσεις. Άνοιξα το συρτάρι. Είχε ακόμα ένα μπουκαλάκι με τζελ από τον καιρό που ήμαστε με τη Νανά. Της το έβαλα. Σιγά-σιγά της χαλάρωσα την τρύπα με το δάχτυλο. Το είχε ξανακάνει και μάλιστα πολλές φορές. Το έβλεπα στη σούφρα της. Της έχωσα σιγά τον πούτσο μου. Απαλές κινήσεις στην αρχή. Ύστερα η κωλοτρυπίδα της προσαρμόστηκε στο μέγεθος της πούτσας μου. Άρχισα να τη γαμάω με δύναμη. Έχυσα μέσα της δυνατά. Ξαπλώσαμε. Άρχισε να τρίβεται να χαϊδεύεται πάνω μου. Μου άρεσε. Με χαλάρωνε.

Με την Τάνια βρισκόμαστε στο σπίτι μου για πέντε μέρες συνέχεια. Κάποια στιγμή ενώ κάναμε έρωτα, χτύπησε το κινητό της. Μίλησε με κάποιον που απ’ ό,τι κατάλαβα. Την έψαχνε κι ανησυχούσε. Ήταν ο άντρας της μου ξεφούρνισε. Εκείνη τη στιγμή γύρισε το μάτι μου. Έβγαλα 100 € και της τα έδωσα.

- Ωραίο μουνί είσαι Τάνια μου. Ωραίο και το γαμήσι που κάνεις. Αλλά δε δέχομαι να κερατώνεις τον άντρα σου μαζί μου. Δε θέλω να γίνω συνένοχος. Δεν το γουστάρω το κέρατο με τίποτα. Μάζεψέ τα και φύγε. Μην ξανάρθεις!

Έμεινε. Σηκώθηκε θυμωμένη και έφυγε. Κάθισα μόνος μου. Άρχισα πάλι να σκέφτομαι τα όσα είχαν γίνει με την Νανά. Βούρκωσα. Άρχισα να κλαίω σαν μικρό παιδί. Πήγα με άλλες για το γαμώτο. Με την Τάνια ίσως και να συνέχιζα γιατί τη γούσταρα. Αλλά δεν αντέχω την απιστία έλεγα μέσα μου. Δεν είναι στις αρχές μου.

Τις επόμενες μέρες η κατάσταση άρχισε να χειροτερεύει με μένα. Άρχισα να πέφτω σε κατάθλιψη. Πέρασε πάνω από ένας χρόνος περίπου. Με τη Νανά δεν είχαμε επαφές πια. Ούτε καν τηλέφωνα. Δεν προχωρήσαμε στο διαζύγιο. Δεν ξέρω γιατί. Ήρθε ξανά η άνοιξη. Η Νανά έπιασε δουλειά σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο ως ρεσεψιονίστ. Τα χρήματα που έπαιρνε ήταν λίγα. Μόλις που τα έβγαζε πέρα. Οι γονείς μου το χειμώνα που πέρασε έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή κι δυο. Πλησίαζε Πάσχα. Ήμουν εντελώς απογοητευμένος. Μπορώ να πω ότι για τους πέντε τελευταίους μήνες έπεσα ακόμα σε πιο βαθιά κατάθλιψη. Μου έλειπε η Νανά μου. Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο με έπαιρνε από κάτω. Ήθελα να την πάρω τηλέφωνο μερικές φορές τα βράδια που ήμουν μόνος. Ήθελα έστω να ακούσω για λίγο τη φωνή της, αλλά ο εγωισμός δεν με άφηνε. Από την άλλη φοβόμουν ότι μπορεί να την πετύχαινα με κάποιον άλλο στο σπίτι της. Και τότε θα ήταν πιο επώδυνο για μένα.

Περπατούσα στο κέντρο της Αθήνας αποκαρδιωμένος, χαμένος πια και εξαντλημένος από την κατάσταση και τη ζωή που έκανα. Βγήκα να πάω στα μαγαζιά να δω κάτι για ψώνια. Ξαφνικά ένιωσα μια αδιαθεσία. Τα πόδια μου λύγιζαν και δεν με κρατούσαν πια. Ζαλίστηκα. Με πήρε ασθενοφόρο και με πήγε στο νοσοκομείο.

Εκείνο τον καιρό δεν έτρωγα, έπινα, με πήρε εντελώς η κάτω βόλτα. Η Νικολέτα με έβλεπε και μου έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, μου έβαζε χέρι. Όταν συνήλθα στο νοσοκομείο, είδα τη Νανά να κάθεται δίπλα μου σε μια καρέκλα. Μισοκοιμισμένη. Της έπιασα το χέρι. Πετάχτηκε.

- Ξύπνησες Δημήτρη μου! Με αγκάλιασε στοργικά και με φίλησε.

- Δεν περίμενα να σε δω εδώ.

- Με πήρε τηλέφωνο η Νικολέτα, την ειδοποίησαν από το νοσοκομείο. Έτρεξα και τη βρήκα εδώ. Είπε να μην ανησυχήσεις για το μαγαζί. Το κρατάει η ίδια. Είναι καλή κοπέλα.

- Πόσες μέρες είμαι έτσι;

- 3 μέρες.

- Δεν το πιστεύω! Εσύ δεν θα πας για δουλειά;

- Όχι, παραιτήθηκα. Έπρεπε να είμαι κοντά σου. Δε μπορούσα να σε αφήσω έτσι. Λυπάμαι για τους δικούς σου! Βλέπεις δεν έμαθα ότι έφυγαν. Προχθές μου το είπε η Νικολέτα που ήρθα εδώ.

Της έπιασα στοργικά το χέρι.

- Σε ευχαριστώ, της είπα και τη χάιδεψα με το χέρι μου στο μάγουλο.

Η Νανά έμεινε όσο χρειάστηκε μαζί μου στο νοσοκομείο. Δεν έφευγε από κοντά μου παρά μόνο για λίγο να πάει στο σπίτι για μπάνιο. Ξενυχτούσε δίπλα μου, με φρόντιζε. Όσο ήταν εκεί δεν μιλούσαμε για όσα είχαν γίνει. Δεν είχε νόημα. Το καταλαβαίναμε κι δυο αυτό. Έφτασε η μέρα που θα έβγαινα. Πήραμε ένα ταξί και πήγαμε στο σπίτι. Μπήκε μέσα και έπαθε την πλάκα της από την ακαταστασία και την βρώμα. Πετάχτηκε στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς κι αγόρασε τα απαραίτητα. Πήγε στο δωμάτιο. Το καθάρισε το έστρωσε. Μέσα σε λίγες ώρες ολόκληρο το σπίτι έλαμπε. Μαγείρεψε. Ήταν φανταστική νοικοκυρά. Κάθισε μαζί μου και φάγαμε. Ύστερα σηκώθηκε να φύγει.

- Φεύγω κι εγώ Δημήτρη μου τώρα που είσαι καλύτερα. Κοίτα σε παρακαλώ να προσέχεις τον εαυτό σου. Είδες τι είπαν οι γιατροί; Εγώ πρέπει αύριο να πάω να δω για καμιά δουλειά. Πρέπει να δουλέψω. Έστρωσα το δωμάτιο. Έβαλα πλυντήριο.

- Κάτσε λίγο ακόμα σε παρακαλώ!

- Θέλεις παρέα;

- Ναι. Μόνος είμαι.

- Καλά τόσο καιρό δεν βρήκες τίποτα. Καμιά παρέα; Η Νικολέτα;

- Η Νικολέτα είναι ένα θαυμάσιο κορίτσι. Γνώρισε ένα παλικάρι και σε λίγο καιρό θα παντρευτούν. Εσύ τι έκανες; Είσαι σε κάποια σχέση;

- Εγώ; Σχέση; Όχι Δημήτρη μου. Όχι. Μετά από εσένα. Πραγματικά όταν συνειδητοποίησα το λάθος μου, όχι! Δεν μου άρεσε κανένας. Πολλοί μου την πέφτανε όπου πήγαινα να δουλέψω αλλά τους έκανα πέρα όλους. Μετά από τις περιπέτειες που σκάρωσα και κατάστρεψα τη ζωή μου δεν είχε νόημα τίποτα για μένα. Σκεφτόμουν εσένα και μόνο εσένα. Μετάνιωσα γαμώ το! Κι ήθελα να σου το πω αλλά φοβόμουν να σε βρω. Και ήθελα να σου πω… να σου πω ότι μόνο εσένα αγάπησα στην τελική ρε γαμώ το! Και σ’ αγαπώ ακόμα. Να πάει να γαμηθεί κι ο εγωισμός μου. Ε, ναι, σ’ αγαπώ! Πάντα σε αγαπούσα και σ’ αγαπώ ακόμα!

Και ξέσπασε σε κλάματα. Είχα κι εγώ δακρύσει. Έβλεπα επιτέλους τη Νανά που είχα χάσει να είναι μπροστά μου. Τη Νανά μου. Τη γυναίκα της ζωής μου. Την αγκάλιασα. Τη φίλησα. Την κοίταξα στα μάτια. Με κοίταξε και εκείνη. Είπαμε μια φράση ταυτόχρονα. «Σ’ αγαπώ». Φιληθήκαμε.

- Δεν έχεις να πας πουθενά αγάπη μου. Εδώ είναι το σπίτι μας. Εδώ είναι η θέση σου, της είπα.

Πήγαμε στο δωμάτιο. Είχε βάλει μόνο ένα μαξιλάρι στη μέση. Το έπιασα και το πήγα στη μεριά που κοιμόμουν πάντα. Άνοιξα τη ντουλάπα. Έπιασα το μαξιλάρι της Νανάς με τη μαξιλαροθήκη. Το έβαλα στη θήκη. Το έβαλα στη θέση της.

- Έτσι μωρό μου θα είμαστε πιο άνετα. Δεν συμφωνείς;

- Ναι αγάπη μου! Και με φίλησε στο μάγουλο.

Εκείνο το βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Ένιωσα σαν να ξαναγεννήθηκα. Δεν κάναμε έρωτα. Ξημέρωσε. Η Νανά σηκώθηκε και πήγε να φτιάξει πρωινό. Ήρθε με αυτό στο κρεβάτι. Με ξύπνησε με ένα γλυκό φιλί στο στόμα. Πήραμε το πρωινό στο κρεβάτι. Σηκώθηκε πήγε το δίσκο στην κουζίνα. Γύρισε. Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει και να μου λέει ότι με αγαπάει. Κατέβηκε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισε να γλείφει το πουτσοκέφαλο αρχικά. Εγώ της χάιδευα τα μαλλιά. Σιγά-σιγά άρχισε να τον χώνει σχεδόν ολόκληρο μέσα στο στόμα της. Ήταν η πιο τέλεια πίπα που μου έκανε ποτέ. Την έστησα στα τέσσερα. Έσκυψα και έγλειψα το μουνί της που τόσο μου έλειψε. Την τον έχωσα με αρχές κινήσεις μέσα στο μουνί της. Είχε στενέψει. Ενάμιση χρόνο σχεδόν δεν είχε κάνει έρωτα από τα τελευταία επεισόδιά με το Στράτο. Η γλύκα ήταν μεγάλη. Ύστερα γύρισα ανάσκελα και την έβαλα να με καβαλήσει ανάποδα. Άρχισε να κουνιέται με πάθος. Έβλεπα τον καλοσχηματισμένο κώλο της και τον χάιδευα. Έβγαλα τον πούτσο μου από το μουνί της και τον έτριβα στην κωλοτρυπίδα της.

- Περίμενε, μου λέει,

Και πάει στο μπάνιο και βρίσκει ένα λάδι. Ήρθε στο δωμάτιο. Άρχισε να βάζει με το δάχτυλό της στη σούφρα της. Άλειψε και τον πούτσο μου. Τον έπιασε και τον έπαιξε στην κωλοτρυπίδα της. Τον έβαλε στον κώλο της με απαλές κινήσεις. Στην αρχή λίγο και μετά τον έχωνε ολοένα και περισσότερο. Είχε η ίδια τον έλεγχο. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σε ένα ρυθμό όπως τη βόλευε. Ίσως να πονούσε. Αλλά ήξερε πως ήταν το απωθημένο μου. Άρχισε να κουνιέται πιο έντονα. Σε κάποια στιγμή τον έβγαλα. Ο κώλος της είχε ανοίξει για τα καλά. Την έστησα στα τέσσερα. Τη γαμούσα με δύναμη. Πρόσεχα να μην την πληγώσω όμως όπως τότε, όταν ήθελα να την κάνω να πονέσει, να την εκδικηθώ. Σε λίγο δεν άργησε να έρθει το τέλος. Όσο έχυνα μέσα της η Νανά μαλάκιζε το μουνί της και έχυσε μαζί μου. Ξαπλώσαμε αγκαλιά. Φιληθήκαμε στο στόμα. Ακούμπησε το κεφάλι της στο μπράτσο μου. Γουργούρισε λίγο σαν γατούλα. Μείναμε αγκαλιασμένοι περισσότερο από μια ώρα.

Η Νανά ήρθε μαζί μου στο φυτώριο. Την είδε η Νικολέτα να έρχεται μαζί μου χέρι-χέρι. Χάρηκε τόσο πολύ! Έτρεξε με αγκάλιασε και με φίλησε

- Σιδεροκέφαλος μου είπε.

Αγκάλιασε και την Νανά και τη φίλησε.

- Είχε μαραζώσει για σένα. Ο Δημήτρης δε σε αγαπάει απλά, σε λατρεύει.

Χωρίς να ρωτήσει παράγγειλε 4 καφέδες. Σε λίγο ήρθε κι ο αγαπημένος της. Ήταν ένα όμορφο παλικάρι. Και για καλή τύχη όλων ο Γιώργος είχε τελειώσει ένα ΤΕΙ σχετικό με τη δουλειά μου. Η Νικολέτα είχε φροντίσει να κρατήσει όλους τους πελάτες μου. Τότε έμαθα ότι ο Γιώργος υποστήριζε επιστημονικά όλο το φυτώριο όταν εγώ ήμουν στην κατάρρευση εξ' αιτίας του χωρισμού μου με τη Νανά. Μόλις έμαθα το ρόλο που έπαιξε, του πρότεινα αμέσως συνεργασία. Από τότε οι δουλειές μας πήγαν καλύτερα. Ο Γιώργος ήταν αρκετά εργατικό και τίμιο παιδί. Γίναμε κουμπάροι τους με τη Νανά και τους παντρέψαμε.

Η Ελπίδα μού είχε πει ότι έπρεπε να συνεχίσει τις σπουδές της. Κάποια μέρα με πήρε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε οικονομική βοήθεια. Τη βρήκα και της έδωσα ένα χρηματικό ποσό. Τη βοήθησα να βρει δουλειά σε κάποιους που γνώριζα σε μια φαρμακευτική εταιρία. Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και με ευχαρίστησε.

- Αν χρωστάει κάποιος ένα ευχαριστώ, εγώ είμαι αυτός. Έδειξες πόσο καλό κορίτσι είσαι. Δεν σου άξιζε αυτό που έκανες από ανάγκη. Τώρα κοίτα να φτιάξεις τη ζωή σου κορίτσι μου.

Κάποια μέρα ήρθε και στο σπίτι μας. Της κάναμε το τραπέζι. Η Νανά την ευχαρίστησε.

- Έπρεπε κάποιος να δει την αδικία που γινόταν στο Δημήτρη. Σε ευχαριστώ που έκανες ό,τι πιο ανθρώπινο μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος. Είσαι ένας άγγελος! Είπε η Νανά…

την αγκάλιασε και τη φίλησε. Με τη Νανά αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά. Πήραν το όνομα των γονιών μου. Από τότε με τη Νανά είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Η ζωή μας κυλάει τόσο όμορφα! Κάθε βράδυ το σεξ μαζί της είναι κάτι το θεσπέσιο. Πλέον η πίπα της είναι τόσο βαθιά όσο ποτέ. Ο πρωκτικό σεξ είναι συχνό. Όποτε της το ζητήσω δεν μου το αρνιέται. Και δεν είναι και λίγες οι φορές όμως που η πρωτοβουλία ανήκει στην αγάπη μου. Και το επιθυμεί κι η ίδια. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι!

Τελικά πολλές φορές, οι κρίσεις στα ζευγάρια είναι εκείνες που σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ αγαπιέσαι με το ταίρι σου. Εμείς αγαπηθήκαμε πολύ. Τα προβλήματα απλά μας έβγαλαν πιο δυνατούς, πιο αγαπημένους, πιο ερωτευμένους και πιο ευτυχισμένους!

Θα σ’ αγαπώ για πάντα Νανά μου!
loading...
Μετ.σε ιστοτ
Loading...