Breaking News

Αν Γouστάρεις Mιλφapες, Δες Που Μπορείς Να Βρεις Μία …Πρόθυμη!!

Που «φύονται» όμως οι ΜΙ-LF; Ποιο είναι το κλίμα που ευνοεί την καλλιέργειά τους; Διάβασε 5 σημεία που θα μπορούσες να συναντήσεις ΜΙ-LF και να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους!

5. Εκκλησίες
Όχι δεν χρειάζεται να γίνεις Χατζηγιάννης και «τις Κυριακές θα με ζητάς στις εκκλησιές». Και αυτό γιατί η ημέρα σου είναι το Σάββατο και μάλιστα το απόγευμα. Όταν πρόκειται για γάμο, εκεί είναι η μεγάλη σου ευκαιρία! Είναι σαν να σου βγάζει ο Μέσι άσιστ «πάρε – βάλε»! Γυναίκες 35+ μόνες, που βλέπουν τη νύφη να παίρνει το δικό της δρόμο, περιποιημένες και σε συναισθηματική ένταση! Σαν να είσαι....
loading...
κυνηγός και να περιμένεις το ελαφάκι στο ρυάκι, την ώρα που θα πάει να πιεί νεράκι. Ντροπή, το ξέρω, αλλά…

4. Σούπερ μάρκετ
Σάββατο απόγευμα. Οι παντρεμένες και οι χωρισμένες εμφανίζονται περίπου μέχρι τις 14.00 γιατί θα πρέπει και να μαγειρέψουν. Οι ανύπαντρες αργότερα, μπορεί και μέχρι τις 19.00 όταν και αποφασίζουν να καθίσουν σπίτι, να βάλουν dvd και να τσακίσουν τις σοκολάτες. Εδώ κάπου, εμφανίζεσαι εσύ, με το καροτσάκι του εργένη, βότκα, ψωμί για τοστ, τυρί, έτοιμη σαλάτα… Παίξε μπάλα και ενώστε μοναξιές και καροτσάκια!


3. Πάρκο/Παιδική χαρά
Το Σάββατο είναι μια πολυάσχολη ημέρα. Από το πρωί η καλή ......, σε μεγαλύτερο ποσοστό οι χωρισμένες, θα πάει το παιδάκι της στην παιδική χαρά. Εκεί εμφανίζεσαι εσύ. Φυσικά και δεν πλησιάζεις το παιδάκι, μην σε περάσουν και για ανώμαλο. Πιάνεις ψιλή κουβεντούλα με τη μαμά. Αν διαθέτεις ανιψιό, τόσο το καλύτερο. Δωροδόκησέ τον στην ανάγκη, αρκεί να μην είναι πάνω από 11 χρόνων και κάνεις τραμπάλα με ένα άτομο στα κιλά σου!

2. Βίντεο κλαμπ
Σάββατο γύρω στις 20:00. Τα πράγματα γίνονται δύσκολα για μια ....... Βαριέται να βγει, δεν πήγε κομμωτήριο, τα νύχια της είναι σαν του Μπάμπη του νταλικέρη. Δράμα. Αποφασίζει να κάνει κάτι για τον εαυτό της. Θα πιει κρασάκι, θα φάει τη σοκολάτα της, θα μιλήσει λίγο με την κολλητή της, θα χαζολογίσει στο Twitter και το Facebook και φυσικά, θα δει μια αισθηματική ταινία, εκεί που η πρωταγωνίστρια βγήκε ζωντανή από όλα τα δεινά της ζωής, παράτησε τον μαλάκα και παντρεύτηκε τον «ιππότη». Αυτές είναι ταινίες! Κάθισα για ένα μισάωρο στο ράφι με τις αισθηματικές και θα φύγεις με δύο τρία τηλεφωνάκια, αν δεις το θέμα επαγγελματικά!


1.Σχολείο/Σχολικές εκδηλώσεις
Δεν πρέπει να υπάρχει σχολική δραστηριότητα που να περιλαμβάνει παιδί και να μην μετέχεις με κάποιο τρόπο. Από το να αναλάβεις να πηγαινοφέρνεις το παιδί της τρίτης σου ξαδέρφης, μέχρι να προσφέρεις εθελοντική βοήθεια. Και όταν είσαι καλός με τα παιδιά, φαίνεται! Και η ......θα σε εκτιμήσει. Γίνε κάτι σαν τον Χιού Γκραντ στο «About a boy». Δες την ταινία και θα το καταλάβεις! Μετ.σε ιστοτ
Loading...