Breaking News

Τέλος και το Masterchef - Η απόφαση του STAR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που τρέχουν στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ύστερα με όλα αυτά που γίνονται με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα που όπως αναφέρει το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ σε λίγο καιρό θα βάλουν τέλος και στο Masterchef.

Σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν ......
παγώσει τα προγράμματά τους και παίζουν συνέχεια επαναλήψεις εκτός από λίγες εκπομπές που βγαίνουν κανονικά στον αέρα για να ενημερώνουν τον κόσμο για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό. Το Masterchef πριν από λίγες ημέρες μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ανακοίνωσε πως από πέντε ημέρες την εβδομάδα θα προβάλλεται μόνο τρεις. Όμως, όπως αναφέρουν οι δικές μου πληροφορίες που θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, το masterchef θα κοπεί εντελώς μέχρι να επανέλθουν όλα στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

Αρχικά πάμε να δούμε την ανακοίνωση του STAR για το Masterchef
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι τα επεισόδια MasterChef που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί, αρκετές εβδομάδες πριν. Επιπλέον, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους παίκτες, θέλουμε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις, με αποτέλεσμα οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων να γίνονται με καθυστερήσεις. Για τους λόγους αυτούς, το MasterChef θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Για να μπω, λοιπόν, στο ζουμί της υπόθεσης, σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι οι ιθύνοντες θα στείλουν τους παίκτες σπίτια τους μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να γίνουν όλα καλύτερα, διακόπτοντας τα γυρίσματα θέλοντας να μην τίθεται κανείς σε κίνδυνο. Διαφορετικά χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις προκειμένου όλα να τηρούνται όπως πρέπει.


Βέβαια, να τονίσω πως ακόμα και διακοπή των γυρισμάτων να γίνει υπάρχει υλικό για τουλάχιστον ένα μήνα προβολής αφού τα γυρίσματα που βλέπουμε τώρα έχουν συμβεί πολύ καιρό πριν γι αυτό και δεν υπάρχουν ορατές αποστάσεις ασφαλείας σε όλα αυτά που βλέπουμε.

......
loading...