Breaking News

Survivor: Ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποκαλύπτει ποιος κινεί τα νήματα στη Μπλε ομάδα


Ο Δημήτρης Μακρόπουλος, μπορεί να μην έμεινε για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο, όμως,πρόλαβε να δει, να ζήσει και να καταλάβει πολλά!

Σιγά σιγά νομίζω ότι έχω επανέλθει. Η εμπειρία ήταν μοναδική και ξεχωριστή. Ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει φυσικά. Μια τρελή – τρελή περιπέτεια. Ήταν ο καλύτερος τρόπος που βρήκα για να περάσω και την καραντίνα. Ήθελα να ......


κάτσω περισσότερο και ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμουν και απ΄ότι φαντάζεται ο κόσμος γενικά. Σίγουρα είναι μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα!
Εσύ, ως γεωπόνος, τι δουλειά είχες στο Survivor;

Ήταν κάτι που ήθελα πάντα να το κάνω. Από το πρώτο Survivor που είχα δει το θεωρούσα και είναι κάτι πολύ μοναδικό. Δεν μπορούσα να πω όχι σε μία τέτοια ευκαιρία γιατί ήταν κάτι που ήθελα χρόνια να κάνω.
Θεωρείς ότι άδικα αποχώρησες τόσο νωρίς;

Τον χαρακτηρισμό «άδικα» δεν θα τον χρησιμοποιούσα γιατί ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει ποιον θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι και ποιον όχι. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι το γνωρίζεις από την αρχή ότι θα κριθείς από τον κόσμο και πρέπει να είσαι αποφασισμένος ότι θα κριθείς. Σίγουρα έφυγα νωρίς γιατί ουσιαστικά ήταν η πρώτη εβδομάδα που δεν είχα ασυλία και με επέλεξε ο Αλέξης Παππάς μέσω της ατομικής ασυλίας. Σίγουρα, ήθελα να το ζήσω παραπάνω. Πιστεύω όμως ότι ακόμα και δύο μήνες να ήμουν στο παιχνίδι, πάλι δεν θα ήθελα να φύγω.
Όσα προλάβαμε να δούμε από εσένα, ήσουν από τους παίκτες που κατά τη διάρκεια του αγώνα με φωνές και ατάκες-φωτιά προσπαθούσες να σαμποτάρεις την προσπάθεια του εκάστοτε αντιπάλου όταν βρισκόσουν στον πάγκο. Μάλιστα η Καρολίνα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά σου, λέγοντας πως δεν ήταν fair play αυτό. Συνεχίζεις να πιστεύεις όσα είχες πει τότε στο συμβούλιο;

Πιστεύω γενικά ότι την ώρα του παιχνιδιού ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει με τον τρόπο του. Από εκεί και πέρα το Survivor είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και εκείνη την ώρα παλεύεις για το φαγητό σου. Καταλαβαίνω φυσικά ότι εκείνη την ώρα λόγω της έντασης έβγαζα κάτι που σίγουρα για τον τηλεθεατή ήταν ενοχλητικό γιατί ήταν συνεχόμενο και μονότονο. Παρόλα αυτά, γι’ αυτό που είχε εκφράσει η Καρολίνα και η υπόλοιπη ομάδα της, που έδωσαν μάλιστα και το παράδειγμα με τον Μάικλ Τζόρνταν, δεν θεωρώ ότι είμαστε μπασκετμπολίστες ή αθλητές και πιστεύω ότι σε ένα γήπεδο ακούγονται πράγματα με μεγαλύτερη ένταση. Το συγκεκριμένο παράδειγμα, κατά τη γνώμη μου, ήταν αρκετά άτοπο.