Breaking News

Δέκα ξεκαρδιστικοί λόγοι για τους οποίους τσακώνεται ένα ζευγάρι


Όταν μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο, οι τσακωμοί και οι αντιπαραθέσεις είναι στο (ημερήσιο) πρόγραμμα. Aφού ρωτήθηκαν...
σχετικά, δε δίστασαν να δώσουν στη δημοσιότητα τους πιο αστείους και ντροπιαστικούς λόγους για τους οποίους αντάλλαξαν «γαλλικά» με το άλλο τους μισό.

1.«Πως θα ονομάζαμε τον σκύλο μας, αν ποτέ αποκτούσαμε ένα κατοικίδιο – και φανταστείτε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση να πάρουμε σκύλο»- Alicia D.

2.«Βάλαμε τις ολόιδιες οδοντόβουρτσές μας μαζί και δεν ξέραμε ποια είναι ποιου» - Martin M.

3.«Πάντα θέλει να τρώει τα λαχανικά που κόβω για το δείπνο. Έτσι, έρχεται ύπουλα και κλέβει καμιά πατάτα ή ένα κομμάτι μπρόκολο πριν προλάβω να του το πάρω πίσω. Μια μέρα, τον έπιασα με ένα κομμάτι μπρόκολο στο χέρι. Τσακωθήκαμε, του έπεσε το λαχανικό, το μάζεψα από το πάτωμα και του το έριξα πάνω του» - Jessie C.

4.«Για το που να φάμε στη Ντίσνεϊλαντ. Ήταν ένας σοβαρός καυγάς. Δε μίλαγε ο ένας στον άλλο, για πάνω από δυο ώρες» - Alesia K.

5.«Θέλει να πιει νερό ή χυμό και λερώνει σχεδόν όλα τα ποτήρια. Βρίσκω παντού μισογεμάτα ποτήρια σε όλο το σπίτι. Με τρελαίνει» - Mary A.

6.«Για το ποια είναι η καλύτερη τραγουδίστρια: η Karen Carpenter ή η Barbra Streisand;» - Garry T.

7.«Γιατί έτρωγε από τα ντορίτος του. Του είπα ότι θα μπορούσε να πάρει μερικά αλλά προφανώς πήρε πάρα πολλά» - Danielle F.

8.«Όταν χρησιμοποιεί την κούπα του καφέ μου. Δεν είμαι πρωινός τύπος – μην αγγίζεις την κούπα μου!» - John S.

9.«Οι φορτιστές για το κινητό και το iPad. Όταν γνωριστήκαμε, ο καθένας είχε από δυο και ως δια μαγείας, αυτός έχει δυο και εγώ κανέναν» -Gracey C.

10.«Το χαρτί υγείας. Ειδικά αν η άκρη του χαρτιού είναι από την κάτω πλευρά» - Joel A.