Breaking News

Σπάνιες και σοκαριστικές φωτογραφίες από το παρελθόν που θα σας αφήσουν άφωνους


Αν νομίζετε ότι είστε γνώστες της παγκόσμιας ιστορίας, ίσως εκπλαγείτε με το... παρακάτω βίντεο. Ενώ οι ιστορικοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες από το παρελθόν μας, εξακολουθούν να υπάρχουν κομμάτια του παζλ, που ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες που θα σας κόψουν την ανάσα. Είτε είστε ένας άπληστος ιστορικός είτε απλά κάποιος περίεργος, θα συγκλονιστείτε από αυτό που θα δείτε. Αυτές οι φωτογραφίες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε την ιστορία και θα μας υπενθυμίσουν ότι πολλές φορές δεν ξέρουμε τα πάντα πίσω από κάτι που συνέβη σε σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος. Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες προέρχονται από ιδιωτικές συλλογές των μελών της οικογένειας που είναι θαμμένες βαθιά μέσα σοφίτες.

Ο πρώτος άνθρωπος που χειρούργησε τον εαυτό του, ο διάσημος ζωγράφος Dali σε ένα απίστευτο στιγμιότυπο, γυναίκες μποξέρ στην δεκαετία του '30, η φορητή τηλεόραση, μαύροι αστυνομικοί που προστάτευαν μέλη της KKK, μια σπάνια φωτογραφία του Τιτανικού, η μεταφορά των ορφανών που οι γονείς τους πέθαναν στον πόλεμο του Βιετνάμ και το μοιραίο γεγονός της πτώσης του αεροσκάφους, ο Φιντέλ Κάστρο και ο Τσε Γκεβάρα να χαλαρώνουν ψαρεύοντας σε μια περίοδο έντονων αναταράξεων στην χώρα, είναι κάποια από τα στιγμιότυπα του βίντεο.

Απολαύστε το